Gagi Đogani
Screenshot Youtube
Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

Gagi Đogani je trenutno učesnik treće sezone rijalitija Zadruga. Međutim, postoji nešto što javnosti nije poznato.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, na vratima Gagijevog stana se trenutno nalazi mnoštvo koverata sa neplaćenim računima, da je to naprosto prizor koji slama srce.

O komunalijama Đoganija, kako prenosi Svet, niko ne vodi računa, pa će, ako ostane do kraja u rijalitiju, morati znatnu svotu od honorara da izdvoji za to.

Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

 

- Dok on izađe, iseći će mu struju. I ranije je imao dugovanja, a sada nema ko da mu ih plaća. Nije želeo Luni još i to da stavi na teret, pa joj ništa nije ni tražio, ali ona sada dosta zarađuje od nastupa, ne bi trebalo da joj je baš toliki problem da pomogne ocu, da ga ne izbace na ulicu - ispričao je izvor za spomenuti nedeljnik.

- Čovek živi skromno i bitno mu je samo da ima gde da spava. Niko nije želeo da živi iznad tog magacina. Bučno je i prljavo, ali njemu to ne smeta. Gagi je u rijaliti ušao samo da bi zaradio malo pare i stao na noge, jer je večito u nekim dugovima - zaključio je izvor.

Pogledajte BONUS video:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

 

Komentari (1)

Miki

05.11.2019 06:57

Da li treba da SE sazalimo I poplatimo Racune Gagiju.nece Lunu da opterecuje!!! Sramota Cerka I'ma pare da putuje I provodi se po Parizu, .zgadili su mi SE. Prvo je bill Luna ulazi da pomogne ocu I majci nemaju sta da jedu a sad Gagi usao da obezbedj deci!!!!