NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI! Jelena preplakala ceo dan! Bora i Bane je raskrinkali!

Glumi žrtvu!

Bora i Bane
Bora i Bane, Foto: Screenshot Youtube

Veliki šef je obavestio sve učesnike da će Bora Santana i Bane Čolak i ove srede imati priliku da otvore emisiju radija ,,Amenzija", koju će i gledaoci i slušaoci kraj malih ekrana moći da prate i uživaju u njihovom humoru.

Zadrugari su insipirisali voditelje zbog svih aktuelnih dešavanja, a ono što je privuklo veliku pažnju je odnos Stefana Karića i Ive Grgurić, koji postaju sve prisniji. Budući da se u njihovom gradu nalazi i njegova bivša devojka, Jelena Pešić, odlučili su da se našale na njen račun. Tako se navodo u program uključila njena podrška i otkrila šta je primetila.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA Ova zadrugarka je oralno zadovoljila Ivana Gavrilovića nakon samo 3 dana od ulazka u rijaliti!

Jelena Pešić
Jelena Pešić, Foto: Alo.rs/G.T.

Suza suzu stiže preko onih naočara, nekako su mi lep par. Ona Iva se ne odvaja od Stefana. Čuvaj se, dete i i pogledaj se u ogledalo. Teško joj je, ona samo jede i puši cigarete i gleda kako će da se skloni negde sa strane da to bezbolno prođe - otkrila je Jelenina podrška.

IZGUBILA STAN OD 300.000 EVRA! Iva Grgurić prevarila bogatog tajkuna, kada je saznao za to nastao je lom!

Jelena Pešić
Jelena Pešić, Foto: Printscreen/YT

Jeleni nije teško i glumi žrtvu u celoj priči, mislim da se njoj sviđa drugi momak, a to nije pokazala. Ona je ozbiljna cura koja čeka da se sve slegne, samo glumi žrtvu - otkrio je gledalac.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić otkrila zbog čega se pomirila sa Zolom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi