Jelena Pešić
Alo.rs
Jelena Pešić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Jelena je otkrila da je njen brat teško podnosio situacije iz rijalitija, kada je bila prinuđena da se brani od napada ukućana, ali je takođe dodala da jedva čeka da se završi pandemija koronavirusa, kako bi otputovala negde sa svojom braćom.

Jelena Pešić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Pešićeva dodaje da nije verovala da je situacija sa pandemijom zadobila ovolike razmere, ali uprkos tome što uviđa kakvo je stanje napolju ona kaže:

- Iskrena da budem, ne pazim se dovoljno jer nemam taj osećaj, stalno me opominju mama, sestra i brat.

Jelena Pešić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Da, pa meni je to izgledalo i ja sam reklau jednom trenutku da mislim da oni neće ostati zajedno kad su bile onenajveće svađe, jer prosto ne možeš daimaš drugačije mišljenje kada se sve ono dešava. Drago mi je da uživaju, iskreno, ne mogu dai spratim ni šta se sve meni dešava, kad mi pišu, javljaju i kad mene pominju ljudi. U svakom slučaju drago mije da uživaju i ja im želim svu sreću ovog sveta - zaključila je Jelena.

U videu možete pogledati ceo intervju:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

sd

22.07.2020 09:53

Sinoć je pokazala da je MIma bila u pravu! Dama sa kučetom i šeširom voli da je treća! Da li je pripremaju da "kao mlado i novo lice" bude deo nekog tv formata? Nije sklanjala pogled od monitora u studiju i pratila kameru! Samo da ne prođe ka T.Đ.?

Ja

22.07.2020 16:03

Daj objavite kako se Pesicka sinoć izblamirala kod amidzica u emisiji. ? Za nju je Kopenhagen glavni grad Kine, a Jerusalim u Vatikanu. ???

Snjezana

22.07.2020 20:02

@Ja - Zena sa dva lica, a o inteligenciji... auuu, sve smo vidjeli sinoć. Posle ovog sinoc ne znam koja bi to televizija zaposlila takozvanu damu, osnov obrazovanja nula.

Mustafa

22.07.2020 19:09

Odavno nisam vidio odvratniju, neobrazovaniju, perfidniju i zlobniju osobu! Takva kakva jeste ostace sama cijelog zivota, kome se ona moze svidjeti! Jadnica