HOĆE DA NAPUSTI ZADRUGU?! Jelena Krunić isred kapije! Zapomaže i jeca, guši se u suzama! Ukućani je mole da to ne radi!

Ne može da se smiri.

zadruga
zadruga, Foto: printscreen

U toku sinoćnjeg programa u "Zadruzi" Jelena Krunić i Filip Reljić pokušali su da objasne zbog čega je došlo do kraha njihove ljubavne veze.

- Jelena, šta se to konkretno desilo između tebe i Flipa kad si toliko plakala? - zanimalo je novinare.

POLUDELA, PA JE PSOVALA! Dalila napravila haos! Unosila se zadrugarki u facu, pretila joj, obezbeđenje skočilo!

- Desilo da sam možda polagala neke nade, i da sam neku priču htela da isteram do kraja, jer je neko video u meni ono što se ne da videti na kamerama... Da je nakon nekih epiteta o meni, konačno neko video nešto u meni što većina ne vidi, možda sam i ja napravila grešku da sam prerano u to ušla, našla sam to možda u jednoj osobi iako je mladji sedam godina, ali to meni nije problem, bitan je intelekt, ne godine... Mislim da sam ljuta na sebe jer sam opet omanula zbog tog nekog svog predavanja cele sebe... Dam se 300 posto, pokušavam da se promenim... - suzdržavala se Jelena da ne zaplače.

- Dolaze mi priče da mu se ide kući, da nije znao kako da raskine sa mnom, da je to pičao drugarima, što je ružno. Ne mislim da je imalo zrelo ako znaš da si pod kamerama - nastavila je Jelena Krunić o razlozima rastanka. 

- Meni je isto teško da pričam o tome, ne želim da iznosim privatne stvari, mada sam neke stvari rekao svojim prijateljima u rehabilitaciji... U ovoj situaciji ne vidim krivca ni u Jeleni ni u sebi... Ja u Jeleni jesam video drugu sliku od ove kod crnog stola, ali u nekim stvarima se ne poklapamo.. Mislim da bi u budućnosti to mogao da predstavlja problem. Torta je samo situacija u kojoj sam video da ne možemo da nađemo zajednički jezik - pokušao je da objasni Filip, ali Jelenu su ipak najviše pogodile reči Marije Kulić, koja je ustala i prokomentarisala ovu situaciju na sledeći način:

ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU! Marija otkrila sve o Miljaninom zdravstvenom stanju! Evo kako se sada oseća!

- Ova Jelenina priča je slična Miličinoj, kakva god da je, svi znate kakva je Jelena Krunić. Zašto ulazite sa njom u vezu? Ona se hvata za slamku, traži pažnju, traži da bude voljena. Ti znaš kakva je Jelena i kakav je temperament, i hteo si da napraviš neku priču. Nemojte da je koristite. Sad kao Jelena ne valja - pričala je Marija.

Dok je Marija pričala, Jelena je počela neutešno da plače, a utehu je pokušao da joj pruži Mirko Gavrić.

Ipak, ona je istrčala napolje i zaputila se ka kapiji, gde je dugo jecala i zapomagala. Ukućani su pomislili da želi da napusti Belu kuću, te su je sve vreme tešili.

 BONUS VIDEO:

Ljuba Pantović se pojavila na Pinkovoj žurki sa zavojima na licu!

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi