OVE PEVAČICE NISU IZDRŽALE DA BUDU U RIJALITIJU! Jedna je prebila starletu, druga se plašila da će je kolega silovati! (FOTO)

Razlozi su razni.

Rijaliti
Foto: Printscreen

Iako rijaliti program važi za najgledaniji i najplaćeniji format kod nas poslednjih deset godina, i jedan od najboljih načina da se medijski promovišete ove dame nisu uspele da istraju u psihološkoj igri pa su masno plaćale produkciji svoje odustajanje.

Ana Nikolić bila je prve sezone rijalitija Farma davne 2009. godine kada su na imanje u Lisoviću ušle 22 poznate ličnosti. Ona je tamo ostala svega četiri dana. Ona je na početku izašla van ograđenog imanja, zbog čega je bila izbačena nakon samo četiri dana. Pevačica je tada istakla da nije mogla da se navikne na uslove i da su joj jako teško bilo da tamo vodi računa o svojoj higijeni.

insta
Foto: Printscreen

Indira Aradinović Indi izbačena je sa ''Farme'' sada već davne 2010. godine. Ona je diskvalifikovana od strane produckije zbog kršenja pravila. Naime, Indi kao sluga nedelje nije želela da spava u štali sa kolegom Milošem Bojanićem jer se plašila da će je napastvovati. Ona je zanoćila u kući, što je bilo mimo pravila farme. Protiv nje je tada bila podneta tužba, a njen tvrdoglavost koštala ju je i zabranje na Pinkovom programu i radio stanici. Ovaj embargo trajao je nekoliko godina.

insta
Foto: Printscreen

Anabela Atijas bila je učesnica rijalitija Farma 2015. godine i najavljivana je kao zvezda sezone, ali ona je razočarala i produkciju i gledaoce. Pevačica je morala je da napusti ''Farmu'' zbog zdravstvenih problema.

Anabela
Foto: Printscreen / Youtube

- Imam astmu već pet-šest godina. To sam ranije olako shvatala, ali zdravlje mi je sada trajno narušeno. Jutros sam imala napad, bila sam u Kliničkom centru, ali nisam očekivala tako loše rezultate - rekla je Anabela nakon odlaska sa imanja u Lisoviću. Ona se u Barajevu na velelepnom imanju zadržala svega nedelju dana.

Goga Sekulić
Foto: Printscreen / Youtube

Folk zvezda Goga Sekulić 2015. nije izdržala ni 48 sati na Farmi, jer je diskvalifikovana nakon što je nasrnula na starletu Tamaru Đurić, koju šutnula nogom i gađala je tanjirom. Sekulićeva je nasrnula na Đurićevu nakon što je ona provocirala i rekla joj da je pacov.

- Postaćeš poznata po tome da te prebila Goga Sekulić - rekla je pevačica dok je napuštala imanje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi