Janjuš spavao sa Majom pa otišao kod supruge: "Ja volim svoju ženu, sve ću učiniti da je vratim!"

Alo.rs/D.M | vip 2020-07-18 23:15:18 2020-07-18 23:15:18

Otkriveni detalji afere!

Foto: Youtube printscreen

Upravo je počelo novo izdanje emisije "Narod pita" u kojoj su gosti bivši ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, kao i Janjuševa jedno vreme ljubavnica Ivana Šopić, sa kojom je takođe imao kratku aferu u "Zadruzi 3".

Na samo početku svi su se izjasnili po pitanju ovih afera. Maja Marinković je rekla za Janjuševića da je loš čovek i da sa njim ne želi više ništa da ima, dok je Šopićka rekla da je sa Janjuševićem veza bila isključivo fizička.

- Dakle to je neveza - pitao je Darko Tanasić.

- Ne to je bez veze - odgovorila je Šopićka.

Odmah nakon toga je i Janjuš progovorio o odnosu sa ženom i ćerkom.

 - Video sam prvo ženu pa Krunu, bili smo zajedno i zbog toga sam srećan. Iskreno, mislio sam da će stvari biti mnogo gore, ali moja žena je zaista posebna i normalna osoba. Živim sam, Kruna je sa majkom, ali se stalno viđamo. Što se tiče mog braka, ne bih o tome, ali situacija je neizvesna, još ne mogu ništa da kažem - otkrio je Janjuš.

Maja je zatim otkrila da se po izlasku viđela sa Janjušem i da su bili intimni.

- Došao je kod mene u stan, bili smo intimni ostao je celu noć. Nakon toga ja dobijam snimak da je on sa ženom u kupovini, kupuje joj haljine, a meni je pričao da ne komuniciraju - rekla je Maja.

- Nije tačno da sam rekao to. Naravno da ću da joj kupujem, to je moja žena, sve ću učiniti da je zadržim, ja je volim - rekao je Janjuš.

 -Meni nisi rekao da je voliš, već da voliš mene. Mislim da je on Darko hteo da se uvali kod mene u stan, kao nema gde da ode i to, pa kada je video da Taki peni, onda je odustao - rekla je Maja, a Janjuš se sarkastično smeškao.

 
Expand player
Pogledajte više