Izbačena iz Bele kuće! Oterali je prvo veče, drama u cik zore!

Alo.rs/I. M. | vip 2019-09-07 09:25:05 2019-09-07 09:25:05

Nije joj dobro.

printscreen

U ranim jutarnjim satima, Vladimir Tomović upitao je Taru Simov da spava sa njim i Stefanom Karićem na šta je ona pristala.

Međutim, malo kasnije, u Beloj kući je nastala tenzija jer Nina Babić nije imala gde da spava, budući da je planirala je da spava baš pored njih dvojice, što se Tari nije nikako svidelo.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ja treba da spavam pored Vladimira. Znaš kako ona (Tara) urla. Stefane, nemoj da se svađaš, ne mogu tamo da spavam, ne da mi - požalila se Nina Kariću.

Kasnije je, ipak, došlo do razrešenja.

Tara je izgladila odnose sa Ninom, a u međuvremenu je u Stefanov i Vladin krevet ušla Nataša Radan, koju je Karić češkao.

Simova je ipak odlučila da se vrati u taj krevet, a kako ne bi ljudi pravili priče, prvo je Nataša napustila krevet, a zatim i Stefan. Na kraju su Tara i Vlada završili u krevetu zajedno.

Miljana Kulić progovorila o pomirenju sa Zolom, pa otkrila šta se desilo napolju sa Ivanom Marinkovićem!

AUTOR: G. Todorović/I. Mikić DATUM I VREME: 07.09.2019. 07:20 Nikad iskrenija! Miljana Kulić, Foto: printscreen Večeras je u Zadrugu 3 ušla i kontroverzna učesnica Miljana Kulić. Ona se pred sam ulazak osvrnula se na vezu sa Zolom. Njih dvoje su su se nedavno pomirili, a u medijima se spekulisalo da su ponovo zajedno samo zbog rijalitija.

BONUS VIDEO:

Marija Kulić ispričala gde će biti mali Željko dok su ona i Miljana u Zadruzi!

 

Expand player
Pogledajte više