Iva Grgurić
E-stock
Iva Grgurić

E-stock

Foto: E-stock

Pobednica  treće sezone rijalitija "Zadruga" Iva Grgurić, nakon izlaska iz rijalitija susrela se sa velikim životnim izazovom, pobedom u rijalitiju koju kaže da nije očekivala, iako je o tome razmišljala, ali i sa različitim stavovima ljudi sa kojima mora svakodnevno da se nosi i odgovori na veliki broj pitanja i prozivki koje su joj upućene.

- Mislim da svako govori za sebe, tako je i u ovom slučaju. Ja jednostavno ne želim da se spuštam na taj nivo, žao mi je što sam na bilo koji način bila deo te priče, ali dobro sve su to iskustva, jedna životna škola, kao i moja pobeda, nakon koje moram da odogavar na razna pitanja i komentare, ali srećom uglavnom pozitivne, a kada je reč o negativnim i na njih gledam kao na jednu životnu školu. Nakon svega sam naučila da dobro čitam ljude - rekla je Iva. .

Ona i Filip su uzeli još nekoliko dana za sebe i da uživaju u čarima Beograda.

- Filip me je iznenadio nakon poslednje emisije u kojoj sam gostovala, želeo je da me obraduje  i da zaboravim sve loše što sam doživela. Sačekao me je buket cveća u mojoj veličini, ogroman i to me baš obradovalo. Jako nam je lepo, uživamo, ostaću tu još nekoliko dana, imam obaveze i oko emisija u kojima gostujem - rekla je Iva.

Iva Grgurić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Za par dana ću i u Hrvatsku, prvo u Zagreb, a zatim i na more. Zvala sam da se informišem, rekli su mi da mogu da prođem granicu bez problema. Za Filipa još uvek ne znamo, pošto je zabranjeno, ali meni bi bilo zaista veliko zadovoljstvo da ga povedem sa sobom - otkrila nam je Grgurovićeva.

Sa bivšim Stefanom Karićem nije razgovarala.

- Nismo pričali i mislim da nema potrebe. Rekli smo šta smo imali jedno drugom - otkrila je Iva za Alo.