Stefan Osma Karić Ivana Šopić
Printscreen
Stefan Osma Karić Ivana Šopić

Printscreen

Foto: Printscreen

Jedna od ljubavnih veza koje su obeležile ovogodišnju ,,Zadrugu“ je na iznenađenje mnogih pukla nakon završetka rijalitija! Naime, Stefan Karić rešio je da ostavi Ivanu Šopić, iako su mnogi mislili da njihova ljubav uveliko cveta.

Kako "Alo!" saznaje, glavni razlog je to što je Stefan navodno saznao da je Ivana bili u šemi sa prijateljem njegovog oca dok je radila u jednom kazinu.

- Šopićeva je bila zadužena da vodi računa o klijentima koji su posećivali luksuzni kazino u kojem je radila. Uglavnom bi se fokusirala na one za koje je bila sigurna da su imućni, a posebno su joj se dopadali stariji muškarci čija je ona i bila miljenica - počinje priču izvor "Alo!" i do detalja opisuje zadrugarkino ponašanje na poslu, kojim je navodno privlačila pažnju starijih muškaraca:

Ivana Šopić

E-stock

Foto: E-stock

- Uživala je da provokativnim odevnim kombinacijama šeta oko klijenata, a kao hostesa morala je da bude koketna i da ih na sve načine inspiriše da što duže ostanu u kazinu. Sa nekima od njih Ivana je imala i privatne odnose, pa bi se tako sa onima koji su joj se dopadali tajno viđala van posla jer nije želela da rizikuje da se u kazinu sazna za njene akcije - otkriva izvor "Alo!".

Sve ovo Stefan je saznao dok je Ivana boravila u njegovoj porodičnoj kući nakon izlaska iz rijalitija, a posebno mu je zasmetalo što je jedan od njenih „drugara“ bio i blizak prijatelj njegovog oca Osmana, koji mu je to i ispričao.

Stefan i Osman Karić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Stefan se dobro informisao i saznao čak i koji su to bivši Ivanini finansijeri i ljubavnici, te ga je sada sramota i ne želi da mu se ceo grad smeje. Kap koja je prelila čašu bila je informacija da je jedan od njenih „prijatelja“ iz kazina bio i Osmanov jako dobar drug, pa je upravo zbog toga odlučio da je ostavi - zaključuje izvor.

Stefan Karić je u emisiji „Narod pita“ pred milionskim auditorijumom ispričao da je Ivanina prošlost i zaista razlog njihovog raskida, ali nije želeo da otkriva o čemu se radi.

- Ivana je znala da nikad ovakvog momka nije imala i da joj ja mogu pružiti sve što niko nije. Ali ovaj grad je jako mali, sve se sazna. I priznala mi je spolja sve što me je slagala unutra! - rekao je Stefan.

Pročitajte i:

Komentari (1)

sneg

23.07.2020 11:13

Rekao tata rumenku