Iva Grgurić otkrila kako će potrošiti 50.000 evra, a evo čime će se baviti nakon pobede u "Zadruzi 3"!

Alo/D.Mićić | vip 2020-07-12 15:22:37 2020-07-12 15:22:37

Ovo je njen adut!

ATA Images

- Nisam očekivala pobedu, moram da priznam, mada sam kao i svi učesnici, pomislila par puta: "Šta ako bih ja bila pobednica?". Naravno da mi je to kao i svima nekoliko puta prolazilo kroz glavu. Nisam sve ovo planirala, ali sam jako srećna, zbog svega, pamento ću iskoristiti svoju pobedu - rekla je Iva.

Pedeset hiljada evra koje je dobila kao nagradu planira da uloži.

- Neću ja to da spiskam na gluposti, kupiću sebi stan u Zagrebu, da se skućim i da imam krov nad glavom. Takođe ću uložiti i u svoju pevačku karijeru, pošto nameravam da se bavim muzikom - rekla je Iva, ali i da je slična sa Lunom Đogani, ne samo po tome što ima talenat za šoubiznis.

- Luna je divna devojka, dosta smo slične i fizički, ali i ovako, ona je emotivna i baš kao ja kod nje je sve transparentno i otvoreno. Divna devojka, ja nju izuzetno cenim - rekla je Iva za Đoganijevu.

Put do pobede nije bio lak, a najteži momenat za nju u "Zadruzi" je onaj kada je morala da se suoči sa prošlošću.

- Nisam planirala da otkrijem detalje iz svoje prošlosti o kojima sam govorila. To sa uradila, kada sam videla da se o tome govori i da je dospelo u javnost. Kako bih izbegla da kruže neistine, odlučila sam da ispričam sve kako je bilo, od reči do reči. To je za mene bio traumatično iskustvo. Imaš sve, okružen si luksuzom, a zapravo je to jedna vrsta silovanja, jer ti tako ne možeš biti srećan - otkrila nam je Iva.

Najviše je strepila od reakcije majke, koja ju je sinoć sačekala kao pobednicu.

- Moram da priznam da sam se plašila kako će ona to sve podneti, a ona je to sve prihvatila, razume me i moram da kažem da smo se ispričale, ona mi je velika podrška - rekla je Iva.

Njena veza sa Filipom Đukićem započela je neplanirano u "Zadruzi", a evo šta planiraju sada nakon izlaska.

- Pustićemo da stvari teku spontano, ovako nam je sada lepo, a za dalje ćemo videti i to mislimo i on i ja. Tako smo odlučili - rekla nam je pobednica "Zadruge 3" na kraju razgovora.

 

 

 BONUS VIDEO:

 

 

Expand player
Pogledajte više