Marko Miljković, Luna Đogani
Dejan Briza/Alo!
Marko Miljković, Luna Đogani

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Rijaliti zvezda Marko Miljković dospeo je centar medijske pažnje kada je tokom učešća u „Zadruzi 2” uplovio u romansu sa tada blogerkom, a danas pevačicom Lunom Đogani.

Ovu vezu od njenog početka prate priče da je Marko sa Lunom iz koristi jer je ona zaradila dosta novca i u prvoj sezoni ovog rijalitija, a on tvrdi da situacija može biti obrnuta.

- Njihov problem je što stalno stvaraju neke teorije u glavi. Mogu da misle i to. To se misli od početka naše veze. Da li su se pitali da nije možda Luna iz koristi sa mnom? - pita Miljković, a na pitanje kakvu to korist Luna može da ima od njega, poručuje:

- Ogromnu.

Luna i Marko su nedavno bili na romantičnom putovanju u Parizu, a mnogu su mislili da će Miljković ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija veriti. Veridba se ipak nije dogodila, a Marko kaže da nije siguran ni da će uopšte doći do te faze emotivne veze.

- Mi smo spontani i to će se desiti onda kada osetimo da je pravi trenutak za to. Mnogi su očekivali da će se to desiti u Parizu, u “gradu ljubavi”. Bićete upoznati sa tim kada se to bude desilo, ako se bude desilo - kaže Miljković.

Luna i Marko

Dejan Briza/Alo!

Dejan Briza/Alo!

Luna Đogani je do sada izdala samo dve pesme, a već uživa veliku popularnost. Marko Miljković je uveren da će njegova izabranica jednog dana postati deo samog vrha muzičke scene Srbije.

- Rekao sam da je druga pesma i bolja od „Devetog kruga” i da će bolje da prođe. Bavim se didžejingom i znam šta može da bude hit. Luna ide polako prema vrhu. Posvećena je veoma svojoj karijeri, baš se trudi i drago mi je zbog toga. Mislim da joj je ovaj posao legao. Toliko se trudi, ide i na časove pevanja. Ide često kod jednog dobrog učitelja pevanja. Lepo joj objašnjava, bio sam na jednom času sa njom. Uči temeljno, od početka. Ja nju vidim u vrhu naše estrade - smatra Miljković.

Učesnik prvog rijaliti programa u Srbiji, prve sezone „Velikog brata”, od boravka u rijalitiju „Zadruga” zaradio je dovoljno da novac uloži u privatni biznis. Pokrenuo je sopstveni brend odeće. Marko kaže da bi oni koji imaju negativne komentare na račun njegovog dizajniranja "trebalo malo više da se bave sobom, a ne Markom Miljkovićem".

Luna i Marko

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

I Sloba Radanović je jedan od onih koji su protiv njegovog bavljenja dizajniranjem. Radanović je istakao da ne bi nosio majice iz Markove kolekcije jer mu se ne dopada naziv njegovog brenda.

- I kada bih mu poklonio majicu, ona bi sama terala njega od sebe zato što je takva ličnost. Ne želim da među svojim kupcima imam Slobu Radanovića. Ne bih voleo da on nosi moje majice, to bi mi bilo fuj, bljak - uzvratio je Miljković bivšem dečku svoje sadašnje devojke Lune.

Marko Miljković i Slobodan Radanović

Printscreen

Marko Miljković i Slobodan Radanović, Foto: Printscreen

Podsetimo, Marko je juče otpratio Lunu sa Instagrama, o čemu ne prestaje da se priča, dok je Đoganijeva malo posle toga napustila Srbiju, i to - bez Miljkovića.

Komentari (3)

Mina

11.12.2019 19:20

Bila sam za njega ali sad mi je sve vise bljak, fuj kako bi on to rekao.

Dragana

11.12.2019 21:09

Miljkovicu, Luna da ima "ogromnu" korist od tebe???? Pa sto ti je devojka dala pozamasan iznos za tvoj posao??? Kako si to prihvatio, muskarcino, u cijem stanu zivis? Legnes na krevet koji si ti kupio??? A Sloba nikada ne mozes bitu, ti bi hteo, ali ne moze, sve ti nedostaje da bi zalicio na njega. Toliko velicino na tudjoj grbaci.

janko

13.12.2019 16:20

Bravo Luna, sve čestitke. Odvno si trebala da raskineš sa ovim seljoberom. On nije čovek za tebe. Mladić koji nema manire, već prostačko ponašanje. Očešao za parče medija. i neku kintu.... je bljutavo. kao hion nekog izbrisao sa Instragama... šetaj u Brus džiberu. Malena beogradjenko tebi tata ne treba. Ti si suviše mlada devojka da bi sa njim gubila vreme. On neka lajejpo medijima i pere sebe, kao on je bitan., Ćuti smradu...idi i prodaji tvoje animir dame po inostranstvu..