Miljana Kulić
Dejan Briza/Alo!
Miljana Kulić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

I dok mnogi nagađaju da li je Bojan koji boluje od bipolarnog poremećaja zaista u vezi sa Kulićevom, koja je takođe specifične naravi, Tomović je pojasnio šta se zapravo dešava među njima:

"Miljana Kulić i ja nismo u ljubavnoj vezi, kako neki mediji pišu. Pa, čekajte ljudi, tek sam se razveo", kaže popularni pevač i dodaje:

"Miljana me je pre par dana kulturno pozvala na rođendan njenoga sina, ali ja sam trenutno u inostranstvu, pa nisam mogao da se odazovem pozivu i to je sve. Pričali smo preko Vibera dugo o svemu i sa Miljanom i sa njenom majkom Marijom. Ljudski su mi pružile podršku u mojoj borbi sa bipolarnim poremećajem i hvala im na tome."

Bojan Tomović

Printscreen

Bojan Tomović, Foto: Printscreen

"Miljana me molila da se trgnem i budem jak uprkos bolesti, pričala mi je da je kao klinka obožavala moje pesme, sve ih zna napamet, čak mi ih je i pevala i zato sam i ja njoj otpjevao "Nisam te zaboravio" jer volim da obradujem ljude koji mene vole. Uz to, Miljana bi volela da joj ja napišem prvu pesmu koju uskoro treba da snimi i to je to, znači, naš odnos je isključivo prijateljsko/poslovni. Tačka", jasan je bio Tomović.

Na kraju je još jednom ponovio da ne ulazi ni u "Zadrugu" niti u jedan drugi rijaliti, i da nema tih para za koje bi to uradio.

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku