Zadruga
ATAImages/Alo.rs
Zadruga

ATAImages/Alo.rs

 Foto: ATAImages/Alo.rs

Kako navode, mnogi nisu očekivali da će baš Iva pobediti u "Zadruzi", budući da su joj cimeri bili mnogi iskusni rijaliti igrači iz Srbije.

- Budući da je reč o anonimnoj osobi koja dolazi iz Hrvatske, niko nije očekivao da će među iskusnim rijaliti zvezdama i ljudima koji su poznati srpskoj javnosti Iva dogurati ovoliko daleko, a kamoli biti jedan od favorita za pobedu - piše hrvatski portal 24sata.hr i dodaje:

Iva Grgurić

ATA Images

 Foto: ATA Images

- Vrlo rano u takmičenju Iva je postala jedan od favorita i time navukla na sebe bes ukućana, koji nisu birali sredstva kako bi je ponizili i uvredili, uzimajući u usta čak i njenu porodicu i psujući je na najgori mogući način. U tome je prednjačio njen bivši dečko Stefan Karić koji je priznao da je s njom bio u vezi samo zbog rijaliti priče, dečko koji je predstavljen kao beogradski šmeker, a sudeći po komentarima i dislajkovima na Jutjubu pokazao sve suprotno od toga.

Hrvati navode i da je Iva osvojila region svojom skromnošću.

Mnoge srpske javne ličnosti podržale su Ivu na putu do pobede, a svoju naklonost neke od njih su iskazale tokom nedavno održane "Zadrugovizije", a neke i putem društvenih mreža.

Iva Grgurić

ATA Images

Foto: ATA Images

Među njima su Katarina Grujić, Kija Kockar, Stanija Dobrojević i Vesna Rivas, o čemu su takođe pisali i hrvatski mediji.

Iva je u rijalitiju, podsetimo, imala burnu vezu sa Stefanom Karićem, a nakon raskida sa njim uplovila je u romansu sa Filipom Đukićem, sa kojim je i dalje u ljubavi.

Grgurićeva je iza sebe, na drugom mestu po broju glasova, ostavila Marka Miljkovića, na trećem se našao Mensur Ajdarpašić, na četvrtom Anabela Atijas, dok je peto mesto osvojila Tara Simov.

Iva Grgurić

ATA Images

Foto: ATA Images

 

 

Pročitajte još:

 

Komentari (3)

Manojle

12.07.2020 13:18

Samo se u Srbiji raduju kad pobedi neko iz druge drzave, nikad kod nas nece nestati, nek komsiji crkne krava.

Snežana

12.07.2020 16:58

@Manojle - Bar su otplatili njenu nagradu

Snežana

12.07.2020 16:56

Sve isto društvo. Sličan se sličnom raduje