"IZGLEDALA JE JEZIVO!" Gagi prebio Anabelu pa je bacio na žicu: "Oko joj je bilo zatvoreno, usta razvaljena, bila je modra i krvava"

"Imala je sve predispozicije da prijavi Gagija!"

Anabela, Luna, Gagi
Foto: YouTube/printscreen

Voditelj Milan Milošević otpočeo je ovonedeljni "Pretres nedelje" sa Mirkom Gavrićem, te ga je upitao ga šta znači da je Anabela Atijas ublažila svoju priču sa Gagijem Đoganijem.

- Pre nego što krenem da pričam, moram da kažem da sam sedeo sa Lunom i Anabelom i rekao da ne mogu da imam drugačiji odnos sa Gagijem. Ako kažem nešto ružno za Gagija dobiću plus kod Anabele a minus kod Lune i obrnuto. Našao sam mu se, provodio vreme sa njim i davao mu savete. Nikada ne bih pričao o detaljima iz života mojih prijatelja, Anabela mi je zamerila što sam mnoge stvari prećutao ali sam joj tako dokazao da sam lojalan prijatelj. Kad mi se nešto poveri nikada o tome ne bih pričao. Oni su sami pričali o tome a mene stavljali kao svedoka. Svako od nas je dete i trebalo bi da zaštiti svoje roditelje, meni je zasmetalo što je Luna uputila ružne reči svojim roditeljima. Ja sam dokaz kako izgleda čovek koji okrene leđa svima zbog pogrešnog izbora. Ja sam rekao Luni da ona i Marko ne treba da ulaze u vređanje roditelja, to napolju izgleda odvratno. S druge strane Gagi nikad nije pokazao zaštitu Anabele, kao majku svoje dece. Za neke stvari sam bio svedok. Gagi je rekao da je prva Anabela iznela stvari iz njihovog braka, samo ću ga podsetiti da je Gagi prvi na Farmi pričao Mini Kostić kako je varao Anabelu. Tako da je on počeo tu priču. Ja sam žrtva Gagijeve porodice već tri godine. Uvučen sam u celu priču još pre tri godine. Što se tiče te situacije kad smo krenuli za Makedoniju, oni su već pokrenuli razvod, svako je došao svojim kolima. Gagi je bio ljut, Anabela je sedela iza, on je vozio. On je jako brzo vozio, a ja imam fobije od brze vožnje jer sam imao udes sa Anabelom. Zamolio sam ga da uspori, a on tako inače vozi, brzo. On je rekao da se ne sekiram ništa, a Anabela mu je rekla da uspori, a on je nju vređao. Psovao je, ja ne mogu da citiram, to je bilo davno - pričao je Mirko.

Mirko Gavrić, Luna Đogani
Foto: YouTube/Printscreen

- Ja znam šta je bila inicijalna kapisla. Ja sam bila pozvana od strane njegovog brata Đoleta da porazgovaramo, mi smo pričali o Gagiju, njemu se to nije dopalo. Vređao me je zbog tog susreta, a ja sam mu rekla da Đole ispada bolji čovek od tebe, njega je to isprovociralo - dodala je Anabela.

- Nisam bio ljubomoran na brata, nego je vređala mog brata, nije mi to lično rekla već je razgovarala sa mojim bratom bez mog pitanja - dodao je Gagi.

- Htela sam da mi njegov brat pomogne oko Gagijevo problema. Onda me je Baki zvao da smirim neku njegovu devojku. Mi smo pričale o Đoletu i Gagiju, rekla sam joj da njegov brat neće da mu pomogne, pohvalila sam taj razgovor. To je Gagi saznao od te Bakijeve devojke. To je bilo pre razvoda. Onda je Gagi meni u toj vožnji počeo da psuje. Njega je zabolelo što sam ja u razgovoru sa tom devojkom pohvalila brata Đoleta - rekla je Atijasova.

- Tražio sam da mi kaže da se čula sa tom devojkom Bakijevom, ja sam je pozvao a ona je potvrdila da se čula sa tobom. Anabela je mene lagala, i ja sam se zbog toga iznerivao - rekao je Gagi.

Luna, Anabela, Gagi
Foto: YouTube/Printscreen

- On je počeo da vređa, onda je stao, ja sam zatvorila sva vrata, Gagi je počeo da lupa na prozore, Anabela je otključala vrata, on je skočio na nju i počeo da je pseniči u glavu. Ja sam skočio na njega, pokušao da ga skinem. Mene je čak par puta laktom udario, nisam uspeo da ga savladam, hteo sam da ih razdvojim - dodao je Mirko.

- Nemoj da se smeješ i da dobacuješ, nije ništa smešno - vikala je Luna na Gagija.

- Video sam kako Anabela leti na žicu pored auto-puta, ona je sva krvava bila. Razvaljena usta su joj bila, dobila je podlive, u levoj dojci joj se pomerio implant. Izgledala je jezivo. Nisam znao kako da reagujem. Kad smo ušli u auto on je počeo da divlja i rekao: "Sada idete da pevate ovakvi". Oko joj je bilo zatvoreno, usta razvaljena, modra, krvava, plače... Ja sam mu rekao da treba da pređemo granicu, on je okrenuo auto i vratio nas kući, nju je bilo sramota da dođe kod moje majke. Ona nije imala gde da ode. Kako je vreme prolazilo, izgledalo je sve jezivije. Ona me je zagrlila i rekla: "Ja moram da se okupam, ja sam se up*škila". Kad ju je bacio to se desilo - nastavio je Gavrić.

- Ja ne mogu da slušam ovo. Ja sam kriva što je ona dobijala batine, nisam ga ja navela da je on bije - vikala je Luna kroz suze.

- Anabela se istuširala kod mene u kući. Moja majka je sela sa njom, predložila joj je da prijavi to, ona je tada radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Tada su moji prijatelji držali privatnu kliniku, otišli smo da se pregleda, sve je ostalo u tajnosti. Rekali su joj da ima sve predispozicije da prijavi Gagija - govorio je Mirko.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

- Zato što su oni svi to podržavali, njima to ništa nije strašno, oni su se svi podržavali međusobno. To je njima normalno kada žena ne sluša, nisam ga prijavila, nikada ga ne bih prijavila. Nina je u tom trenutku imala četiri, a Luna četrnaest - objasnila je Anabela.

- Na "Farmi" je rekao Mini Kostić da je spavao sa svim njenim drugaricama, objašnjavajući da je tako dokazivao da joj nisu drugarice. Imao sam druga koji je pravio pozorišne maske, rekao mu da mora da me našminka u starca, kada je video Anabelu, pali su mu koferi i pitao ju je da li je pregazio automobil. Sredili su Anabelu, pet sati je šminkao, sredili smo je za dodelu nagrada na koju je Anabela morala da ide - objasnio je Gavrić.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi