"KAKVA JE TO LJUBAV BILA" Gagi Đogani se gušio u suzama! Setio se braka sa Anabelom, pa nije mogao da prestane da plače! (VIDEO)

Scene koje kidaju dušu!

Gagi Đogani
Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

Gagi Đogani rasplakao se tokom razgovora sa Natalijom i Sanijem. Gagi se pred zoru setio svoje ćerke Nine, zbog čega nije mogao da zadrži suze. Tom prilikom on se setio i perioda kada je bio u braku sa Anabelom.

 

Đogani je istakao kako je bio u velikoj ljubavi sa Anabelom, ali i da je veoma vezan za svoje ćerke. Kada su ga videli da plače, Natalija i Sani odmah su pritrčali Gagiju, zagrlili ga i poručili mu da nema razloga da brine.

"AKO NE VRATIŠ PARE, LUNI ĆE AUTO LETETI U VAZDUH" Gagija Đoganija jure zelenaši?! Duguje 40.000 evra, prete mu ćerkinim životom?!

Gagi Đogani
Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

 

- Razmišljam o Nini, ja se brinem o tome... Što se tiče Anabele, Anabela i ja nećemo nikada da budemo zajedno, ona je majka moje dece i ja ću nju uvek da poštujem. Vi znate kakva je to ljubav bila! Ne mogu ništa loše da mislim i da joj poželim. Niti ona meni! Zbog Nine mi je sada... Samo da znam da je Nina okej. Zbog Nine mi je najviše! Nina je navikla mene da pozove i kaže: "Tata, gde si, kako si", teško joj je ovo palo, a najmlađa je. Dve godine sam uz nju bio. Ja sam joj objasnio da idem da zaradim novac... Dve godine je, razumeš... - kroz suze je pričao Gagi.

GAGI NE SLUTI ŠTA SE SPREMA! Andrej Atijas ulazi u Zadrugu! Iznenadićete se kada čujete zašto Anabelin bivši želi da postane rijaliti zvezda

Gagi Đogani
Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

 

- Pa dobro, tamo je Anabela, nemoj da se sekiraš toliko. Nisu same. Meni dete samo, znaš kako je meni? Ja sada razmišljam da li je platio račune, da li je dobro, da li je kod kuće sve okej. Boli me glava. Znaš koji pritisak? Nemoj da se opterećuješ! Biće sve okej... Dobro je, ne sekiraj se! Nemoj da plačeš, biće sve okej. Nemoj da plačeš! Gagi, nemoj sada da se opterećuješ sa tim. Nemoj da se brineš! Super si stvarno. Sada si mi malo pao, ali razumem te - govorila je Natalija Gagiju.

OTKRIVENE SVE TAJNE ZADRUGE 3! Dražen nakon diskvalifikacije razvezao jezik! Gagi je uticao na produkciju?!

Gagi Đogani
Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pogledajte BONUS video:

Luna Đogani otkrila šta je kupila Marku za rođendan

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ruža
  05/10/2019 - 09:08
  Gagi ne treba da brine. Anabela će Blankicu sve da nauči.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi