LAŽE NAROD I DUŠICU DA NIŠTA NIJE REKLA! Gagi Đogani otkrio sve o informacijama koje je Anabela prenela Luni!

Haos u porodici Đogai-Atijas.

gagi đogani
Foto: Screenshoot Youtube

Svađa se dogodila nakon što su najmiliji posetili svoje mezimce, a Luni Đoganu je posetila njena majka Anabela.

Tokom rasprave blogerka je izgovorila Anabelino ime, te rekla kako joj je njena majka prenela neke informacije i da joj je sada sve jasno, što je Atijasova oštro demantovala u studiju:

SKANDAL NA SCENI USLED PROGLAŠENJA POBEDNIKA Luna Đogani podigla haljinu, pa SEVNULE GAĆICE! Videlo se celo međunožje, Dušica pokušala da joj pomogne! (18+)

 

Lunin otac Gagi Đogani, burno je reagovao na celu situaciju, te je vidno uznemiren dao svoj sud o događaju:

- Anabela non stop govori da ona nije ništa prenela. Pa, šta smo mi toliko slepi, narod to ne vidi? Ja sve vreme govorim da ona non-stop prenosi neke informacije i stalno remeti dete u "Zadruzi", sad smo došli na finale, trebamo da se opustimo, da sačekamo dete, ona je otišla i prenela Luni neku glupost da je uznemiri i da ona doživi to što je doživela. Ja ne razumem zbog čega ona to radi. Anabela se posle ljuti i sad laže Dušicu ili narod da ništa nije prenela - počeo je Đogani:

Luna i Marko
Foto: E stock

- Verujem Luni jer je ona izgovorila mamino ime. Ne može Luna da izmisli tek tako nešto. Što je napala Staniju? iz čista mira? Pa da prenela joj je nešto, a ako si prenela onda priznaj da si prenela - izgocvorio je ove reči Gagi u besu, a onda otkrio da su ga neke stvari tištile tokom proteklih 11 meseci, te da zbog toga ima posledice:

ISPLIVALI PRAVI REZULTATI GLASANJA Marko MIljković nije imao samo 15 ODSTO GLASOVA! Imao je više!

- Ja ovo gledam 11 meseci i ne mogu ništa da uradim. Vidiš kako sada pričam sa tobom.Vidiš li na šta ja ličim. Koji je moj ton glasa. Imam tikove, nije mi dobro - završio je vidno uznemireni Gagi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi