Gagi Đogani
printscreen
Gagi Đogani

printscreen

Foto: printscreen

Neprijateljstvo Saške Karan i Gagija Đoganija, čini se nikao se ne stišava, već vremenom postaje sve veće. Tako je sinoć Saška Karan likovala svaki put kada je neko od zadrugara u toku nominacija spomenuo njegovo ime u negativnom kontekstu. Isto tako Saška vrlo često svojim provokacijama ne dozvoljava Gagiju da završi misao.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

Mnoge stvari koje se dogode u rijalitiju, vremenom se zaborave, a kako bismo se podsetili njihovog prvog sukoba, pronašli smo snimke iz rijalitija "Farma".

Saška je poznata kao provokator, a nakon jedne od takvih provokacija Gagi je skočio i potrčao ka Saški, zatim uspeo da je stigne iako je ona pobegla uhvatio je za revere, a potom joj čupao kosu i uši. U trenutku najvećeg besa razdvojili su ih Sani i Natalija Trik Fx, a zatim i Lepi Mića koji se tu našao. Scena je bila više nego agresivna, a atmosferu su dodatno začinili i Natalijini i Saškini vrisci.

Saška Karan

Printscreen

Foto: Printscreen

Nakon tog snimka vidi se i kako je Gagi nakon toga pokušao da provli kod Saške u izolaciju, pokušavajući da vrata probije sekirom, koju ona i danas svakodnevno pominje.

Pogledajte kako je to tada izgledalo:

 

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!

 

 

 

Komentari (1)

??????

10.11.2019 14:27

Trebao je toj primitivki da iscupa jezicinu. Narasla joj jezicina jer nema muskarca pored sebe , vec papucara sa velikom pufnom.