Gagi Đogani
printscreen
Gagi Đogani

G. Todorović/Alo!

Gagi Đogani, Foto: G. Todorović/Alo!

Učesnik treće sezone rijalitija Zadruga, Gagi Đogani imao je jasnu podršku ćerke Nine i Lune da se useli u Imaginarijum, a kako Srpski telegraf saznaje, denser krije još jednu ćerku sa nekadašnjom partnerkom M.M., koja ga je 2012. godine optužila da ju je tukao, nakon čega su se rastali.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Gagi je sa bivšom partnerkom M.M. bio u odličnim odnosima sve do trenutka kada se ona kao grom iz vedra neba obratila policiji i javnosti i rekla da ju je pretukao. On je tada bio u žiži skandala, a kasnije je izjavio da se ljubav među njima ugasila, da je tačno da su imali okršaj, ali da nije sve izgledalo tako strašno kao što je ona predstavila. Gagijev odnos sa M.M. počeo je da se smiruje kada je saznao da je trudna. Sve su krili od očiju javnosti, a denser je M.M. posećivao krišom, pa niko ništa nije mogao da posumnja jer je ona još u toku trudnoće promenila adresu stanovanja - rekao je izvor blizak M.M. na početku razgovora za Srpski telegraf.

Kako se dalje saznaje, Gagi je dete često posećivao, ali niko nije obraćao pažnju s obzirom na to da novi komšiluk nije imao predstavu o tome ko je M.M. partner i kome će roditi dete.

Gagi Đogani

G. Todorović

Gagi Đogani, Foto: G. Todorović

 

- Kad se M.M. porodila, Gagi je saznao odmah da je dobio devojčicu, ali nije pravio veliko slavlje. Sve se zabeležilo u krugu porodice, a Anabela je od početka bila upućena u celu situaciju. Sve se neko vreme zataškavalo, ali su tračevi brzo počeli da se šire onog trenutka kada su komšije u naselju u kom M.M. živi počele često da viđaju Gagijevu bivšu suprugu Anabelu, koja je dolazila i vreme provodila sa M.M. i decom. One bi izašle zajedno u šetnju i provodile ceo dan sa mališanima, a buvu je pustila jedna komšinica koja ih je navodno čula na terasi kako pričaju o Gagiju, pa se tako za sve pročulo - priča izvor za Srpski telegraf.

Gagi Đogani

E-Stock/Mirko Rodić

Gagi Đogani, Foto: E-Stock/Mirko Rodić

 

Saznanja Srpskog telegrafa potvrđuju i fotografije koje je Anabela objavila na Instagram profilu, a na kojima se vidi kako M.M. vozi decu na biciklu i smeje se, a Anabela stoji ispred nje i sve vreme snima i slika.

- Anabela i M.M. su vremenom izgradile odličan odnos, pa su postale vrlo bliske. Dok je bio u dobrim odnosima sa Anabelom, Gagi joj je više puta skretao pažnju da ne bi trebalo da se njegove bivše toliko druže, ali je ona govorila da on nema pravo da se meša u to sa kime se ona druži, a pogotovo ne bi trebalo da joj brani da se viđa sa M.M., sa kojom ima toliko toga zajedničkog - rekao je izvor za Srpski telegraf.

Luna Đogani nikako nije smela da ugradi silikone! Oglasio se psiholog i otkrio istinu!

AUTOR: Kurir/R.J. DATUM I VREME: 01.09.2019. 07:25 Đoganijeve sve rade proračunato?! Foto: printscreen Luna Đogani je konačno ispunila svoju dugogodišnju želju da ugradi silikone. Ona je juče na jednoj privatnoj klinici, ugradila silikone, a sada je u periodu oporavka.

Pogledajte BONUS video:

Anabela otkrila Lunine najjezivije trenutke nakon operacije!

 

Komentari (2)

Zeka

24.09.2019 10:21

Malo je neverovatno da je to istinito.

soka

24.09.2019 10:23

gagi kolko imas dece priznaj.