ALO PAPARACO! (FOTO) Muž Dragane Mitar uslikan na ulici sa novom devojkom, a ovaj detalj govori o tome da on nije preboleo suprugu!

Nije nastavio dalje!

Dragana Mitar i Siniša
 Foto: YouTube/Printscreen

Dragana Mitar je izašla iz prošle sezone "Zadruge" sa namerom da ponovo pokuša da sačuva brak sa suprugom Sinšom Dragutinovićem. Ipak, nakon toga ona je objavila da se razvodi, a ubrzo je usledio i incident kada ju je on izbacivao iz stana. Dragana je nakon toga podnela papire za razvod, a o njihovim nesuglasicama u braku i torturi koju joj je on prema njenim rečima priredio, progovorila je u emisiji. 

Dragana Mitar
Foto: YouTube/Printscreen

Nakon toga je usledila i treća sezona "Zadruge" u koju je Dragana ušla sa ljubavnikom Edisom Fetićem. Njih dvoje su još uvek tamo, iako je sudbina njihove veze neizvesna, jer se često svađaju. Jedno je sigurno, a to je da su oboje još zakonski venčani jer brakorazvodni postupak nije okončan u ogba slučaja.

Bivši Draganin muž danas je uhvaćen na ulicama Beograda sa svojom novom devojkom. Njega je uslikala naša novinarska ekpipa, a primetili smo i da Sinišina nova ljubav veoma liči na Draganu Mitar, njegovu još uvek suprugu. Da li on to traži Draganu u drugim ženama? Ostavljamo vama da prosudite.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nikola
  27/05/2020 - 19:26
  Htela da mu izmuze stan kad je videla da je tvrd orah kao virus presla na drugu zrtvu edisa jel imala ikad momka bez dinara samo korist
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi