Filip Mijatov, Ana Korać
Printscreen
Filip Mijatov

Screenshot Instagram

Filip Mijatov, Foto: Screenshot Instagram

U Zadruzi 2 se digla velika prašina kada se oglasio njen bivši dečko Filip Mijatov. On je tvrdio da je sponzorisao njene plastične operacije, čak je okačio na svom Instagram profilu fotografiju sa iznosima koje je uplaćivao na Anin račun.

Filip Mijatov, Ana Korać

Printscreen

Filip Mijatov, Ana Korać, Foto: Printscreen

Iako je pokazao niz zajedničkih fotografija, Ana nikada nije htela da prizna da su imali nešto više od prijateljstva. Na nekoj od fotografija, Filip držao ruku na njenim grudima.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada se pričalo o njemu u Beloj kući, Filip je spominjao da će možda ući u Zadrugu i otkriti sve što zna o Ani Korać. U tom trenutku, Ana je uslovila produkciju da ukoliko on uđe u Imaginarijum, ona momentalno napušta Zadrugu. Mnogi su tada komentarisali da se Koraćeva uplašila da bi mogao da kaže nešto što njoj ne bi odgovaralo, te je zato tako reagovala.

Ona se vraća u Zadrugu 3! Potpuno NEVEROVATNO!

AUTOR: Informer/R.J. DATUM I VREME: 20.08.2019. 22:35 Nije joj bilo dosta... Nakon što je potvrđeno da u "Zadrugu 3" ulaze Stefan Karić, Nataša Šavija, Gagi Đogani, Seksi Sandra i Anastasija Buđić, kao i da se na imanje u Šimanovcima vraćaju Vladimir Tomović, Miljana Kulić i Saška Karan, sada je još jedno ime dodato na spisak.

Međutim, Filipa ćemo gledati kao učesnika treće sezone. On se oglasio na svom Instagram profilu.

Filip Mijatov

Printscreen/Instagram

Filip Mijatov, Foto: Printscreen/Instagram

 - Za sve koji ste pisali, odgovor je da sam potpisao ugovor i ulazim. Posle 5. septembra neću biti dostupan, tako da ako nekome nešto treba neka se javi do 5-og septembra - napisao je Mijatov.

Ostaje da vidimo kakva će biti Anina reakcija kada bude saznala.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (1)

bilja

22.08.2019 10:27

ovaj je musko ko I moja baba.