Evo koliko je novca Miljana Kulić zaradila u rijalitiju! Od ove cifre vam neće biti dobro!

Alo.rs/M.P. | vip 2020-04-04 12:12:03 2020-04-04 12:12:03

Javno priznala!

E-stock

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su se sinoć uključili uživo na Instagramu za "Alo, čujemo li se?" i otkrili mnoge skandalozne stvari vezane za učešće u rijalitiju.

Podsećamo, Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana iznenada je diskvalifikovan iz "Zadruge 3" zbog nepoštovanja pravila igre i zbog nedolaženja na sastanke. Produkcija nije imala drugog izbora nego da ga najstrožije sankcioniše. Miljana je ubrzo takođe pobegla iz rijalitija jer nije mogla da podnese što on nije tu.

Zola i Miljana se trenutno nalaze u Nišu i ne mogu da odu u Republiku Srpsku jer su granice zatvorene zbog pandemije koronavirusa.

Na pitanje našeg novinara "Od čega sada živite"? Lazar i Miljana su kao iz topa odgovorili:

- Iskreno da ti kažem ja sam sebe obezbedila i svoje dete jer sam ušla u "Zadrugu" sa jednim razlogom, a to je da obezbedim budućnost svom detetu.

- Na svom računu trenutno imam oko 180.000 EUR i mislim da će Željko imati više nego dovoljno - završava Kulićeva.

- U "Zadruzi 2" i "Zadruzi 3" ja kada sve saberem ukupno sam zaradio 0 dinara. Nisam dobio ni prebijene pare, a iskreno ne tražim ništa. Imamo ozbiljne planove kojima želimo da se bavimo Miljana i ja, i mislimo da će nam to dosta novca doneti. Prvi projekat jeste da nam je jedna nacionalna televizija ponudila naš mini-rijaliti, a posle toga imamo ponudu da uđemo u još jedan drugi rijaliti, ali zavisi ko će više para da ponudim - rekao je Zola.

Expand player
Pogledajte više