Milan Milošević, pismo
Screenshot Youtube

 

Milan Milošević, pismo

Screenshot Youtube

Milan Milošević, pismo, Foto: Screenshot Youtube

Tokom večeri u Beloj kući dogodila se žestoka svađa između Baneta Čolaka i Mensura Ajdarpašića, nakon koje je Minin dečkom završio u zatvoru.

Na samom početku ove noći, na adresu Bele kuće Veliki šef poslao je obaveštenje nakon čega su svi zadrugari saznali Ajdarpašićevu dalju sudbinu u Beloj kući.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen

Zadruga, Foto: Foto: Youtube printscreen

- Zadrugari, doneli smo odluku da Mensur zbog agresivnog ponašanja bude kažnjen tromesečnim honorarom i direktnom nominacijom - pročitao je pismo voditelj Ognjen Amidžić.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/ Zadru

Zadruga, Foto: Foto: Youtube printscreen/ Zadru

Nakon ovoga Mina je otišla do zatvora i rekla Mensuru sve o detaljima kazne, a on je i dalje plakao i kroz suze se zahvaljivao. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Komentari (3)

Dragan Niš

28.03.2020 00:12

Zašto Mensur nije diskvalifikovan?Mnogi su za manji vid nasilja,šamar ilisamo gušanje bili izbacivani.Ovom nasilniku se i do sada gledalo kroz prste,zašto??

Dejan

28.03.2020 04:03

@Dragan Niš - Tek kada neko nekog ubije izbacice ga....

Milena

28.03.2020 13:02

Ovo je Zeljkova sramota. Zar ovog manijaka ostavlja u zadruzi, jel treba da ubije da bi bio diskvalifikovan. Njemu treba krivicnu prijavu a i produkciji koja ne stiti ucesnike od ovakvih bolesnika. Sram vas bilo.