SVE IMA CRNO NA BELO! Evo dokaza da li je Sanja Stanković privođena zbog prostitucije?! Alo.rs došao u posed papira iz Prekršajnog suda! (FOTO)

Neće više da ćuti!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Marko Đoković/Alo!

Sanja Stanković nakon svih optužbi da se bavila najstarijim zanatom i pakao kroz koji je prošla nakon svih navodnih optužbi, ona je rešila svima da zapuši usta.


Podsećamo da je Sanja Stanković zahtevala je informativni razgovor sa policijom nakon što su je novinari pitali za poznanstvo sa uhapšenim makroom Mihajlom Maksimovićem i njeno hapšenje krajem 2014. godine, kada je osuđena za bavljenje prostitucijom.

"MOLIM VAS, HOĆU DA JE SAHRANIM!" Isplivali jezivi detalji iz bolnice! Miljana tražila lekarima abortirano dete, sa iglom u ruci trčala hodnikom?!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Alo.rs/Goran Todorović

Svi natpisi su uticali na njeno psihičko stanje, te ne krije da je jedno vreme morala i psihologa da posećuje kako svoje zdravlje ne bi više izlagala riziku. Sanja je danas posetila Prekršajni sud i zahtevala dokaz da nikad nije bila privođena niti osuđivana po nijednom osnovu, a kamo li za prostituciju.

JAVNO PRIZNALA SVE! Bračni par Dragojević javno otkrio da usvajaju dete! Uprkos svemu odlučili su se na taj korak! (VIDEO)

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Alo.rs

- Ovim putem želim samo da pokažem svim onima koji su me blatili i omalovažavali, nazivali prostitutkom bez ikakvih dokaza, da ja nikada nisam bila privođena niti osuđivana za bilo kakav prekršaj, a ne daj Bože za prostituciju. Ovim papirom stavljam tačku na tu temu, i više ne želim da dajem bilo kakve izjave jer mi je ta tema nanela zla previše u životu, kao i mojoj porodici - zaključila je Sanja!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Storm
  03/11/2019 - 15:29
  U policiji se vadi uverenje o nekažnjavanju, u sudu se vadi uverenje da se trenutno ne vodi krivični postupak. Šta je ona vadila u prekršajnom sudu pojma nemam
 • Korisnik: Macha
  01/11/2019 - 18:51
  A ZA PROTEKLE PET GODINE?
 • Korisnik: koco
  01/11/2019 - 18:45
  imas nesto lepo I unistavas pi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi