Zilha
YouTube/Printscreen
Zilha

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ja sam ubeđena da će se vratiti Zilhi, da je sa Draganom, jer mu je žao, ona ispada majmunica. A to što ona ima da iznese o njemu, ona je upućena u sve, to su stvari o njegovom braku, pomenule smo temu nasilje, ona je rekla da ne želi da priča o tome. A o braku sa Zilhom zna sve, i da zbog toga neće da priča. JA sam joj rekla da se skloni odatle. Ako nije videla budućnost sa njim, trebala je odmah da se skloni od njega, jer se vidi da ga ona ne zanima više. Rekla je da kada su sedeli, da ju je stiskao, da ne priča, da ne govori. On je ušao ovde da bi se opravdao Zilhi, to je moje mišljenje. - rekla je Koraćeva.

Ana Korać

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- U njihovim godinama, nema prostora za ovakvim nečim. Posle ovoga, nema šta da traži nazad, ovo je njegova životna greška - dodao je Mensur Ajdarpašić.

- Ana, kako komentarišeš, da Dragana kao neko ko ima predivno dete i porodicu, nema trunke samopoštovanja, ne liči više na sebe? - upitao je Milan.

Dragana Mitar

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Edis je potom počeo da komentariše da je u Zadrugu ušao kako bi se borio za Draganinu ljubav, ali je shvatio da je izgubio.

- Ja sam ovde najveći gubitnik! Kad kažem da je misija završena, izrekao sam mnogo loših stvari. Nisam to trebao, ali mene to tišti, ne mogu sebi da pređem preko toga. Moja misija je bila da budemo zajedno, ona je radila nešto sa nekim kog voli - rekao je Fetić.