EKSKLUZIVNO ZA ALO! Edisa Fetića u Novom Pazaru sačekali oni, penju mu se na glavu: "Dragana i Zilha sada nisu bitne!"

Ovo je prioritet!

Edis, Zilha, Dragana
Foto: E-stock/Alo!

Veza Dragane Mitar i Edisa Fetića definitivno je obeležila treću sezonu "Zadruge". Njihova veza ne bi bila toliko intrigantna, da nije činjenice da su oboje u braku. Naime, iako se razvode, njih dvoje to nije srpečilo da svoju vezu ne kriju u rijalitiju, ali ne samo to već će ostati upamćeni i po tome što su se vrlo često bili akteri žurčnih rasprava i raskida, a onda bi se ponovo mirili. 

Nakon izlaska Dragane Mitar iz "Zadruge" otkrila nam je svoje planove koji se odnose na vezu sa Edisom, a onda smo pozvali Edisa Fetića, koji je sinoć izbačen iz rijalitija, a nakon toga je otišao u rodni Novi Pazar.

- Kod kuće sam, evo iskoristio sam priliku da se naspavam što tamo nisam mogao. Sada je pet sati, a do sada nisam ni uzimao telefon u ruku, maksimalno se opuštam. Mogu da kaže i da sam veoma srećan danas, jer su mi stigli klinci, došla su moja deca. Veoma nam je lepo zajedno, poželeo sam ih i oni mene  - rekao je Edis i dodao da im dopušta sve nestašluke.

- Bukvalno su mi na glavi, penju se, pužu po meni. Mnogo sam srećan sa njima, sada samo na njih mislim - rekao je Edo, a svoju suprugu Zilhu, kaže nije sreo.

Edis Fetić
Foto: E-stock

- Ne, nismo se sreli, nema potrebe, deca su tu to je bitno. Danas sam se prošetao gradom, sve je u redu, tu su moji prijatelji, niko mi ništa nije rekao, svakog čuda za tri dana - kaže Edis, a otkrio nam je i kako su njegovi roditelji reagovali na njegovo učešće.

- Nisu zadovoljni, šta da kažem, ali nisu me kritikovali, samo su izneli svoje mišljenje. Oni znaju da sam ja odrastao, zreo muškarac i da nema tu šta da se priča - kaže Edo. 

Pitali smo ga i za njegov odnos sa Draganom Mitar, koja nam je otkrila da su rešili da se odmore i saberu utiske, a da ona razgovaraju o budućnosti njihove veze. 

- Sada samo razmišljam o mojoj deci, oni su mi u mislima. Sve ostalo, moraće da sačeka, da se saberu utisci, da se sve slegne, pa ćemo videti. Tamo su osećanja pomešana, to je rijaliti, ovde će sve biti lakše - rekao je Edo za Alo.rs.

Kada je reč o njegovim favoritima za pobedu izdvojio je nekoliko imena.

- Tu je prvo Mensur, pa onda šta znam Anabela, Iva - rekao nam je Fetić na kraju razgovora.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi