Dušica Jakovljević nakon hajke zbog koronavirusa: "Nisam to zaslužila, javne ličnosti su odjednom otkrile da su zaražene..."

Voditeljka je bila i više nego iskrena!

Zadruga 3
Foto: Alo.rs

Voditeljka “Zadruge”, Dušica Jakovljević proteklih meseci naporno je radila, a sada konačno može da uzme malo predaha i odmori se od svega. Ona je otkrila mnoge detalje o sebi, rijalitiju, učesnicima, ali i mukama kroz koje je prošla kada se pronela vest da je estradom širila koronu.

Na samom početku Dušicu su pitali kako joj sada izgleda treća sezona “Zadruge”.

- Pitam se da li je moguće da je tako brzo prošlo. Deluje mi da se kao nikada do sada nije izdešavalo toliko mnogo stvari, da smo čuli različite životne priče, videli potresne situacije. Čini mi se da se svake godine razreše različite životne zamršene situacije - rekla je Dušica pa otkrila da li joj je bilo teško da radi u vanrednim okolnostima:

Dušica Jakovljević
Foto: Pink

- U kriznim situacijama najbolje funkcionišem. Kada sam na izdisaju snage i kada mislim da li ću imati snage da privedem kraju, dobijem nalet snage i novu energiju. Ma koliko da preko dana dišem na škrge, neka magija se desi kada uđem u studio. Mislim da moj put nikada nije bio lak, ali je bio temeljan i isplatilo se - rekla je voditeljka.

Dušica je otkrila šta je po njenom mišljenu obeležilo ovu sezonu "Zadruge", i da li bi i za koji novac ušla u rijaliti:

- Porodični odnosi. Konkretno na ono šta su muškarci spremni da urade, a žene sebi da dozvole zarad trenutne sreće, hira, zadovoljenja potreba ili smirivanja trenutnih nezadovoljstava. Kažu: “Ko se na brzinu uda, kaje se natenane”, ne mislim na brak kao instituciju, nego na ishitrenost određenih nepromišljenih situacija. Svaka “Zadruga” je velika lekcija za onog ko ume da vidi, a ko gleda srcem, i te kako, može da saoseća sa mnogim takmičarima - rekla je Dušica i dodala:

Dušica Jakovljević
Foto: Pink

- Ko bi onda vodio rijaliti? (Smeh). Moj život jeste instrigrantan, mada ga ja ne gledam na taj način. Mislim da je još intrigantniji nego što se zna. Honorar bi bio sa mnogo nula, možda i neki najveći koji bi bio izdvojen u istoriji rijalitija. Visoka je cena odvojenosti od dece. Tako da sve kad skupim i saberem to mi deluje nemoguće, mada ranije nisam mislila tako.

Voditeljka je ispričala da se užasno osećala jer je bila optužena da je zarazila estradu koronom.

- U ovom trenutku mi je smešno, ali tada mi ni najmanje nije bilo. Smatram da to da li sam zaražena ili ne je samo moja lična stvar i da nema širi interes niti širu važnost ta informacija. Na neke momente bilo je interesantno da su javne ličnosti masovno počele da objavljuju da su pozitivne na virus. Sve vreme sam apelovala da se nose maske. Pitam se šta je bilo sa onima koji su sedeli kod kuće i imali lakše simptome, pre nego što se digla halabuka oko mene. Ja takvu optužbu i hajku nisam zaslužila - rekla je Jakovljevićeva pa nastavila priču:

- Nismo ni znali šta će se dešavati sa virusom i na koji način će da mutira, pa samim ti i koliko možemo da se opustimo. Skloni smo tome da kukamo i da mislimo o teorijama zavere. Borimo se sjajno, s obzirom kakav nam je mentalitet. Jeste sad u mnogim gradovima alarmantna situacija, ali se nadam najboljem.

Dušica Jakovljević
Foto: Pink

Ono što je sve zanimalo to je emotivni status poznate voditeljke.

- Nikada nisam mnogo pričala, a kad nešto kažem to bukne. Po mojoj deci i meni se vidi kakav mi je život i emotivni i privatni. Najvažnije mi je da su moja deca zadovoljna sa mnom jer su mi oni ozbiljan filter. Najponosnija sam što pred njima ništa ne krijem - ispričala je ona pa dodala:

Vidiš li sebe na nekoj drugoj televiziji i pod kojim uslovima bi napustila ružičasto jato?

-  Jako sam vezana za Pink jer su mi dali ozbiljnu šansu. Poklopile su se dve energije i očekujem mnogo zajedničkih godina. O odlasku ni ne razmišljam.

I na samom kraju novinare je zanimalo kako Dušica komentariše to što je porodica Đogani sav svoj prljav veš iznela u javnost.

Dušica Jakovljević
Foto: Pink

- Guranje stvari pod tepih i nedostatak komunikacije, ličnih nezadovoljstava u smislu “biće sve u redu”, dovelo je do toga da kap prelije čašu i da se to baš desi u “Zadruzi”. Mnoge porodice imaju sličnu priču, ali često se stidimo onoga što nam se dešava u kući i to krijemo. Fizičke modrice krijemo puderom, a emotivne osmehom - zaključila je voditeljka.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi