Dragana Mitar
Screenshoot Youtube
Dragana Mitar

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

U emisiji "Zadruga - Narod pita" bivši zadrugari Dragana Mitar, Lepi Mića i Lazar Jeremić odlučili su da se suoče sa gledaocima. Iako su mesecima unazad intrigirali javnost zbog odnosa kakav su imali, bivši zadrugari progovorili su o detaljima koji su sve interesovali.

Dragana Mitar tokom svoje potresne ispovesti o tužbi svog zakonitog supruga Siniše Dragutinovića dotakla se i priče o navodnim pretnjama koje su osvanule na društvenim mrežama.

PROČITAJTE I:

 

- Muškarac pucao ženi u glavu pred sinom, uz njegovu poruku ovo će da ti se desi - pročitao je voditelj.

- Fizička tortura je bila prošle godine, ove godine nije, hvala Bogu. Ali želim da zaštitim svoje dete i sve što budem imala, rešavaću preko suda. Imali smo neku raspravu i svađu, i krenuli smo da se dopisujemo telefonom, on je meni slao to. On je mene od prevelike ljubavi idealizovao, pa se pretvorilo u mržnju. Ne znam ko ga savetuje i okreće protiv mene - ispričala je Dragana.

Potom ju je voditelj upitao šta se desilo u noći nakon što se u medijima pojavila njena ispovest, te je Dragana otrkila.

Dragana Mitar

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube

- Neke službe su reagovale tokom današnjeg dana, ali ne bih mogla javno da pričam tome. Želim da se zahvalim na brzoj reakciji i na pomoći. I nadam se da će sve otići u moju korist - dodala je zadrugarka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

 

BONUS VIDEO

Insta Provokator! Bojana Ristivojević pocrvenela dok je odgovarala na naša pitanja!