Dragana MItar
Printscreen/YouTube

 

Dragana MItar

Printscreen/YouTube

Dragana MItar, Foto: Printscreen/YouTube

Zadrugari su međusobno komentarisali u Beloj kući video-klip Edisa Fetića sa suprugom Zilhom pred njegov ulazak u Zadrugu 3, za koji je on tvrdio da ne postoji i da se istog ne seća.

Dragana Mitar je sve vreme plakala za stolom, dok se Edis pravdao pred zadrugarima.

- Šta radiš ženi? Nemam komentar, fuj, fuj! - vikala je Tara Simov.

- Ovde se pričalo, šta god da sam rekla, koliko sam rekla i bila sigurna, odatle potiče njihova sprdnja, a evo koliko Zorica laže, iako sam pomalo o svemu tome pričala. Ja sam znala i da ga je dovezla, ja sam znala da lažu oboje - dodala je Zorica Marković.

Dragana MItar

Printscreen/YouTube

Dragana MItar, Foto: Printscreen/YouTube

- Ne znam šta da kažem, ja se izvinjavam. Meni ovo deluje kao neka režija, ali mislim da je, najnenormalnije mi je što je Edo oprostio Tomovića Dragani. I meni nije bilo logično da mu se ona osvetila, to mi nije bilo logično da tako neko sebi dopusti. Ili da je trebalo da je žena trebala da uđe, ili da je Edo igrao na dva fronta. Kad nešto mutiš, onda si preokupiran time, tako da ovaj, meni je nelogično da se ne seća. To je povređena žena, nemam još definisano pitanje - rekla je Ivana Šopić.

- Dragana, budi iskrena i reci da li ti je teško? - upitao je voditelj.

- Nemam komentar i ne želim da komentarišem uopšte - rekla je Dragana i napustila emisiju u suzama.

Dragana MItar

Printscreen/YouTube

Dragana MItar, Foto: Printscreen/YouTube

- Zilhina muka, njihova bruka - rekao je Marko Đedović.

- Meni je ovaj snimak top, prelep. Pustite opet snimak. Manje će p*šti. Treba da se isplače, ne znam šta je tu videla nešto što nije znala od pre. Dragana je znala da smo mi u kontaktu, šta ne smem da sedim - dodao je Edis, komentarisajući Draganu koja je za to vreme bila u garderoberu plakajući.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

 

 

Komentari (1)

maja

08.05.2020 13:19

Zilha dodjite, pocupaj kulvu.