zadruga
Screenshot Youtube
zadruga

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Sinoć su novinari u okviru emisije "Pitanja novinara" postavljali škakljiva pitanja ukućanima o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Dragani Mitar.

Rekla si da se razvodiš i zbog sebe i zbog partera sa kojim si. Da li misliš da mnogo ulažeš u vezu za razliku od njega?

- Ne želim da vršim neki pritisak, jer polazim od sebe. Ja to tako gledam, da. Kada nekog voliš, treba i da ga poštuješ. Ako cenim taj naš odnos, onda cenim i partnera. Ja smatram da je to ispravno u mom slučaju. Možda on to gleda drugačije - rekla je Dragana.

zadruga

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Da li te razočarava što on potencira da papir nije bitan?

- Kad dođem u fazu priča tih papira, naravno da mi je bitno ako dođe do stvaranja porodice. Nisam za to da stvaram decu u vanbračnoj zajednici, to mi je glupo zbog deteta sutra. Deca trebaju da se stvaraju u braku - rekla je Dragana.

Mnogi zadrugari su ti stavili do znanja da njegovoj supruzi raste popularnost...

- I prošle godine je skočila popularnost mom suprugu. Mene to iskreno ne zanima, ja nemam ništa sa tim delom priče. To je između njega i nje. Meni je drago ako sam je učinila popularnom. Ja sam sa Edom pričala, i on je dobio popularnost. Ljudi koji su bili u mom okruženju, Pavlu će uvek stajati prefiks mene. Vezana je priča za mene, kad je neko sa nekim - rekla je Dragana.

zadruga

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Mnogi su stali na stranu Edove supruge, a ne na tvoju. Kako to komentarišeš?

- Nije problem u meni, nego u Edi, jer neke stvari nije uradio na vreme da bi to izgledalo drugačije. Ovde njega smatram krivim, a ne sebe. Vremenom će se sve pokazati, to je već do njega. Negde je ta insitucija braka bitna. Ja nikome nisam mama, samo svom detetu, svi smo punoletni. Ja sam navikla da uvek budem okarakterisana u lošem kontekstu - rekla je Dragana.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija: