ERUPCIJA STRASTI Dragana i Vadimir nisu mogli da se obuzdaju: Uzdasi odzvanjaju Zadrugom (VIDEO)

Završili pod jorgan planinom!

Dragana Mitar, Vladimir Tomović
Dragana Mitar, Vladimir Tomović, Foto: Screenshot

Vladimir Tomović i Dragana Mitar si potrčci ove nedelje. Iako je ona, navodno, prekinula komunikaciju sa Tomovićem, izgleda da je to bila samo priča za Edisa Fetića, jer se ovo dvoje ne razdvajaju.

Naime, Dragana i Vladimir su sinoć bili na ivici s*ksualnog odnosa, s obzirom na to da joj je Crnogorac ljubio grudi, dirao je po intimnim delovima, a zadrugarka se nimalo nije bunila, već ga je sve vreme izazivala. 

Dan kasnije tokom popodnevne dremke, nije bila drugačija situacija, a Tomović je sve vreme molio svoju simpatiju da se obuzda.

Oni u izolaciji ne prestaju da razmenjuju nežnosti, pa je ovog puta ona bila u vešu kada su se mazili ispod jorgana., a otišli su i malo dalje - Dragana je počela da sisa Vladin prst u žaru strasti.

Dragana Mitar, Vladimir Tomović
Dragana Mitar, Vladimir Tomović, Foto: Screenshot

- Ne mogu, molim te, ti si žensko, tebi se ništa ne dešava, ja ne mogu da se obuzdam. Ajde, lezi tamo - molio je Vladimir Draganu da se obuzda, pa je dodao:

- Večeras ćeš ti da igraš ono tvoje u ogledalu, a ja ću samo da ti hvatam pogled. Doći će večeras žurka, leći ćemo mi da spavamo - govorio je Tomović.

- Večeras ću biti mirna kao bubica - obećala je Dragana.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mikinja
  11/12/2019 - 11:25
  ljaz I samo ljaz gej je mnogo placen ali mi gljuma losa crnogorac sve za pare.
 • Korisnik: sanja
  11/12/2019 - 01:15
  pa svi znamo da se on pali na momke,a ne na devojke-sve je samo fejk ,nismo mi gledaoci glupi-samo fejk dodiri i gluma pod pokrivacem
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi