Đole Đogani
E-stock
Anabela i Luna

Foto: Youtube printscreen

Anabela i Luna, Foto: Foto: Youtube printscreen

Anabela Atijas ne propušta priliku da pljune bivšeg devera, a to čini i Luna. Optužuju ga i da nikada nije bio dobar brat Gagiju, te da mu nije pomogao kada mu je bilo najteže.

Istina je, međutim, kako smo saznali, potpuno drugačija.

Gagi i Đole Đogani

Screenshot Instagram

Gagi i Đole Đogani, Foto: Screenshot Instagram

- Sve što pričaju Anabela i Luna je laž! Da im nije bilo Đoleta, u pojedinim momentima ne bi imali šta da jedu - ispričao je za „Alo!“ jedan od članova mnogobrojne porodice Đogani koji je insistirao na anonimnosti.

Kako kaže, isključivo Đoletovim zalaganjem, ali i finansijskim sredstvima koje mu je dao, Gagi se iščupao iz pakla droge.

Đole Đogani

Screenshoot Youtube

Đole Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

- Od Đoleta su svi krili da se Gagi drogira. Bojali su se njegove reakcije jer je on izričiti protivnik poroka i zagovornik sporta i zdravog života - otkrio nam je izvor.

Da je Gagi opasno zaglibio, Đole je saznao od Anabele.

Gagi Đogani

Printscreen

Gagi Đogani, Foto: Printscreen

- Anabela je došla jednog dana i rekla mu da se ovaj opasno navukao i zamolila ga je za pomoć. Rekla mu je da ona ne može sama, te da je nebrojeno puta pokušavala, ali nije uspela, da Gagi nju ne sluša i da misli da će jedino on uspeti u tome. I bila je u pravu - ispričao je izvor „Alo!“ i nastavio:

Đole Gagiju kupio auto i dao igračicu

Đole nije Gagija samo izvukao iz pakla droge i vratio njegove dugove već mu je, kako nam je izvor rekao, pomagao na sve načine kako bi ovaj mogao da preživi.

- Kada ga je Anabela napustila, dao mu je svoju igračicu Marinu. Ona je postala pevačica „Fanki džija“ i otpevala čuveni hit „Pali anđele“ - rekao nam je izvor. Takođe, kako on tvrdi, Đole je Gagiju kupio i automobil da bi ovaj mogao da putuje na nastupe. Gagi mu, prema rečima našeg izvora, novac nikada nije vratio.

 

- Đoletu je pao mrak na oči kada je to čuo i odmah seo u kola i otišao po Gagija. Odveo ga je kod doktora i platio seanse. Čak je na prvoj bio prisutan i on, ali lekar je nakon toga rekao da njegovo prisustvo više nije neophodno - ispričao je izvor dobro upoznat sa dešavanjima u porodici Đogani.

- Iako je Gagi obećao Đoletu da se više neće drogirati, to nije ispoštovao. I ne samo to, nego se zaduživao kod narko-dilera, koji su mu zbog duga i kamate koja je rasla iz dana u dan pretili da će ga ubiti. Dug je narastao na nekih 700 evra i tek nakon što ga je Đole izmirio, ostavili su ga na miru - ispričao je izvor „Alo!“.

Kako bismo dobili Đoletov komentar na ovu priču, pozvali smo ga, ali on nije želeo da komentariše ni svog brata, ni Anabelu, ni Lunu, kao ni ono što se desilo u prošlosti.