Zilha
YouTube/Printscreen
Zilha

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Zilha Karišik Fetić, odnedavno je promenila svoje prezime, u Karišik samo, prvenstveno na Instagramu, a onda je za to i saznao Edis Fetić, koji je primetio u video pozivu, na koji se ona nije javila, da je promenjeno ime na Vajberu, te da stoji samo devojačko prezime.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by KARIŠIK ZILHA (@zzilhaaa) on Jan 24, 2020 at 7:30am PST

Sada već bivša supruga, kako navode neki mediji, ni kriva ni dužna, upletena je u mrežu javnih ličnosti samim ulaskom njenog muža u rijaliti i javnom njegovom prevarom sa Draganom Mitar, ostavivši suprugu i troje dece kod kuće. Edo je naišao na ogromnu osudu naroda, a Zilha na ogromnu podršku, pa su i neki navodi medija, da je Karišikova povukla neke "veze" i razvela se od Edisa, bez njegovog pristanka, ali je prethodno navodno poslala papire za razvod na adresu Bele kuće u Šimanovcima.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Na Dan Zaljubljenih, dok Edo i Dragana prolaze kroz žestoku svađu i na pomolu su raskida, došlo je do situacije da je Gospodin Torta, želeći da se sakrije od kamera, zabio glavu u jastuk i pokrio se jorganom, da ga niko ne vidi. Da li je plakao ili ne, svakako je sakrio, ali je očigledno da proživljava težak period.

Za to vreme, na Instagram profilu bivše supruge Zilhe, jasno se vidi na storiju da je ona u salonu, doteruje se, te da na današnji dan ona uživa, ili zapravo želi da tako ostali misle. Nećemo znati šta je njoj u glavi sve dok se ne oglasi, ali je jasno da je vrlo tačna izreka "Kolo sreće se okreće".

Zadruga

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

 

Komentari (1)

majka

14.02.2020 18:44

I ova mi nije ništa bolja od njih dvoje