Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Tokom sinoćnjeg intervjua sa Lunom Đogani, pobednicom druge sezone rijalitija Zadruga, voditelj joj je postavljao pitanja u vezi sa tim šta se dešavalo proteklih 10 meseci u rijalitiju, kao i o utiscima posle superfinala.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

Screenshot

 

Voditelj je u jednom trenutku pročitao komentar Kristine Kije Kockar kada je čula za Luninu pobedu:

- Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla - sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 odsto stvorilo se ili još 8 odsto degenerika ili su se ovih 22% od prošle godine zaista potrudili. Šalu na stranu, Luna do pobede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila - bio je Kijin komentar povodom Lunine pobede.

 

Luna i Marko

E stock

Luna i Marko, Foto: E stock

 

Iako su svi pomislili da će Kockareva ovim komentarom izazvati pravi estradni rat, na pitanje voditelja kako gleda na ovaj komentar, pobednica "Zadruge 2" je prokomentarisala:

Luna i Kija

Screenshoot

Luna i Kija, Foto: Screenshoot

 

- Ja ništa ne gledam, iskreno da ti kažem. Ljudi koji nemaju nikakav značaj u mom životu, ne pogađa me njihovo mišljenje. Ja sam svaki njen uspeh i te kako pohvalila, čak su me i kritikovali zbog toga što je nisam pljuvala, nego sam pričala za pesmu da su joj super. Ja nemam problem da nekoga pohvalim. Kija ne postoji u mom životu, ne razmišljam o njoj. Ona je očigledno imala potrebu da me komentariše i ne znam zašto me komentariše - odgovorila je Luna.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

printscreen

 

Komentari (2)

Pera

08.07.2019 11:26

Kija te ne bi komentarisala da je nisu pitali. A i ako te komentarisala ona ima puno pravo na to jer ono sto si ti njoj uradila je dno dna. A ti devojko te pare sto si uzela od pobede da upotrebis za lecenje jer si nakon svih onih ispada koje si pravila ocigledno za lečenje.

tosa

08.07.2019 15:02

Ma Luna je zaslužila nagradu, trebali su samo da joj kao bonus poklone i stolicu iz kupatila.