Luna i Sloba
Screenshoot Instagram
Luna i Sloba

Screenshoot Instagram

 Foto: Screenshoot Instagram
Luna Đogani i Slobodan Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Naime, nakon prve sezone "Zadruge", Đoganijeva je ostala u drugom stanju, ali je rešila da abortira.

- Iako su mnogi mislili da Luna i Sloba nisu imali kontakt nakon što je rijaliti završen, to je bila samo farsa za medije i njihove fanove. Oni su se tajno viđali nekoliko nedelja kako bi proverili da li mogu da funkcionišu u stvarnom svetu, a za to vreme su redovno imali s*ks. No za nekih mesec dana shvatili su da je pritisak javnosti prevelik te da je najbolje za sve da prekinu svaki kontakt - otkriva izvor Alo i dodaje:

- Kako bi pobegla od činjenice da je sa Radanovićem sve bilo uzalud, Luna je spakovala kofere i zajedno sa porodicom otputovala u Grčku, gde su proveli nekoliko nedelja. Đoganijeva je na sve moguće načine pokušavala da pobegne od svojih misli, koje su bile usmerene samo ka Slobodanu, pa je svakodnevno bila pijana i iscrpljivala organizam. Nije spavala, nije jela, a sve to uticalo je na njeno zdravstveno stanje. Kada joj je za nekoliko dana ozbiljno pozlilo, otišla je kod lekara - kaže izvor blizak Đoganijevoj.

Nakon što je uradila sve moguće analize, koje su pokazale da je zdrava, lekar ju je zbog stalne mučnine uputio na pregled kod ginekologa.

- Po povratku u Beograd, to se i desilo. Luna je u strogoj tajnosti u jednoj privatnoj klinici abortirala i tog trenutka su počeli svi njeni psihički problemi, sa kojima se i danas bori. Naravno, nikada više nije govorila o toj temi čak ni sa majkom, a Slobodan nije saznao šta je uradila - kaže naš izvor. 

Luna Đogani

Youtube printscreen

 Foto: Youtube printscreen

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Cvijo

23.06.2020 09:24

Smešne laži.

Istina

23.06.2020 17:28

Fatalna greška je bio abortus. Trebala je da rodi dete i da ga odgaja SAMA.To je bilo dete ljubavi. Sram te bilo LHIBUVuna, sebična si.