Dalila Dragojević
Screenshoot Youtube
Jelena Krunić

Printscreen

Jelena Krunić, Foto: Printscreen

Među njima postoje simpatije još od prošlog rijalitija. Sada, i u Zadruzi sevaju varnice čak i za stolom. Ako Vladimir krene u akciju, biće belaja.

Diskvalifikovana učesnica Zdruge, Jelena Krunić, kaje se što je fizički nasrnula na Taru Simov, pa je morala opet da bude udaljena iz takmičenja i ove sezone.

Vladimir Tomović

Masanori Jošida/Alo!

Vladimir Tomović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Iako je ostava veoma kratko, svega mesec dana, Jelena je uspela da sagleda situaciju i zadrugare i odlučila je da otkrije najveću tajnu, a tiče se Dejana, Dalile i Vladimira Tomovića.

PROČITAJTE JOŠ:

- Sprema se oluja u Zadruzi, jer je Dalila još od prošlog rijalitija zaljubljena u Vladimira Tomovića. Među njima sevaju varnice i sad ga ona za stolom proziva, a za sad, verovatno, samo ja to znam. Dalila u kući često traži pesmu "Božurovi", koja je Vladimirova omiljena pesma. Videćete, možda taj brak pukne, ako je Dejan provali, ubiće ih - rekla je Jelena, pa nastavila:

Dalila i Dejan

Screenshoot Instagram

Dalila i Dejan, Foto: Screenshoot Instagram

- Dejan je lepo vaspitan i kulturan momak, samo bi trebalo da bude malo aktivniji, jer je elokventan i pametan. Dejanu fali malo više muževnosti, odnosno ne sme sebi da dozvoli da strepi i meri šta će reći pred Dalilom - odgovorila je Krunićeva.

Krunićeva nije štedela ni druge zadrugare, a ovo je rekla o Ivani Krunić:

- Ivana me se plaši, jer je svesna, da znam da juriša na tuđe muškarce. Mom bivšem je slala poruke - rekla je bivša zadrugarka.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!

 

Komentari (2)

Strelac

15.10.2019 12:02

A jel' tada Krunićka bila trezna?

Tara

15.10.2019 14:24

Istina,ko god da je pratio Parove zna o cemu Jelena prica.Dalila slini za Vladimirom godinama,samo sto nikada nije imala sanse kod njega...