Zadruga 3
Printscreen/Youtube

 

Zadruga

Foto: YouTube/Printscreen

Zadruga, Foto: Foto: YouTube/Printscreen

Marijana Zonjić je tokom današnjeg popodneva iznela opasne tvrdnje o radnicima zaposlenim u produkciji televizije Pink, a Veliki šef je rešio da reaguje i zadrugarku diskvalifikuje zbog nepoštovanja pravila rijalitija.

Osim toga, Iva je takođe iznela velike neistine i opasne optužbe o postupcima osoblja produkcije, te će biti kažnjena članom sedam ugovora o "Zadruzi".

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

- Zadrugari, s obzirom na to da je tema veoma ozbiljna, molim za tišinu... Pojedinci su zaboravili važnost ugovora koji ste potpisali. Svaka reč i rečenica veoma je važna i ne znamo da li vas je glupost ili hrabrost dovela do toga da prevršite svaku meru i da se ponašate kao da ugovorom nije predviđeno kolike ćete kazne snositi za nepoštovanje pravila rijalitija. Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji. Laži takve vrste, odnosno da produkcija zadrugarima sipa nedozvoljene supstance je u najmanju ruku neosnovano. Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće. Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje vlasnika televizije Pink poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva, koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije, biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u "Zadruzi". Marijana, smesta napusti "Zadrugu" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Komentari (6)

cacanin

20.01.2020 21:45

Samo Miljana Kulic ima pravo da priča o produkciji nekažnjeno...

perka

21.01.2020 12:28

@cacanin - Pa kad joj je gazdarica tetka.

Petar

21.01.2020 02:48

A kao nije tačno da produkcija sve to radi...javna tajna...pa pogledajte samo Milana i Dušicu,malo malo pa im nozdrve rade a vikanje i ponašanje prema gledaocima i zadrugarima kao prema zatvorenicima.

Nikola

21.01.2020 05:00

Vidi ovog mitrovica sto se ostri na deci sta jel slagala mala nesto koristitte cesto poligraf po tim rijalitima stavite je na poligraf ako mala nelaze da joj pink odn fol televizija isplati 50000

dele

21.01.2020 06:29

drogiraju ih

JOLE

21.01.2020 08:42

Policija da pregleda klipove