Miloš Bojanić
printscreen
Miloš Bojanić, Zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

Iako je od početka „Zadruge“ prošlo nešto više od mesec dana, produkcija najgledanijeg šou-programa već je diskvalifikovala četvoro učesnika.

PROČITAJTE JOŠ:

Ali, kako tvrdi vizionar i numerolog Vlado Kečina, osim bekstva Filipa Mijatova i Ivana Gavrilovića, te diskvalifikacije Dražena Bakića i Jelene Krunić, još najmanje dvoje takmičara napustiće Šimanovce bez nagrade i bez honorara. Naime, Miloš Bojanić, najveći provokator u kući, svojim ponašanjem i taktikom izludeće i izbaciti mnoge takmičare, tvrdi Kečina.

- Miloš će diskvalifikovati Sašku Karan. On će je toliko provocirati i nervirati ponašanjem i rečima da to ona neće moći da izdrži. Biće svega, ali se neće dobro završiti - kaže Kečina za VIP i dodaje da ništa bolje neće proći ni Vladimir Tomović.

Vladimir Tomović

Screenshot Dailymotion

Vladimir Tomović , Foto: Screenshot Dailymotion

- Vladimiru takođe stoji diskvalifikacija, ali u drugom poluvremenu rijaltija. Nažalost, istorija će se ponoviti i biće opet izbačen bez honorara i bez nagrade. Kažem nažalost, zato što on ima dobru energiju i dobar je igrač. Nije zao i odličan je za šou. Međutim, njega će isprovocirati dvoje zadrugara i sasvim je moguće da će Bojanić i njega napadati, ali je izvesnije da je reč o emotivnom paru. Toliko će ga izbaciti iz takta, da će on odreagovati onako kako ne bi smeo i to će ga koštati svega - kaže Kečina i dodaje da je Vladimiru takva sudbina prosto zapisana.

- On je uvek nadohvat ruke nečemu dobrom i to mu uvek izmiče. Kao da uhvati zvezdu i ona mu sklizne iz ruku i padne u blato - objašnjava vizionar.

Međutim, osim onih koji će se zbog vlastite nepromišljenosti naći s druge strane kapije, Kečina otkriva i ko bi od takmičara mogao da se visoko pozicioniranim u „Zadruzi“.

Dalila Dragojević

printscreen

Foto: printscreen

- Ni Dalila ni Miljana neće pobediti, ali će biti visokoplasirane i dobiće velike nagrade. Osim njih, do kraja će doći i Lepi Mića, ali je on i dalje daleko od prvog mesta - kaže Kečina.

Za razliku od pomenutih, ima i zadrugara koje ne vidi u takmičenju.

- Zola je neko ko je potpuno nebitan za šou, za igru, za bilo šta. Baš kao i Filip Đukić. Njih ne vidim ni u finalu, ni u bilo kojoj priči vrednoj pomena - kaže Kečina za VIP.

BONUS VIDEO

GLAMUROZNA PROSLAVA Pogledajte ko je sve bio na 12. rođendanu Alo! novina!

 

Komentari (1)

Terza

18.10.2019 13:19

Možda će se dogoditi, a možda i neće.