JEDAN TAKMIČAR ĆE IH UNIŠTITI! Diskvalifikacije i žestoke provokacije! Haos u Zadruzi tek sledi, a evo kakav scenario se sprema!

Očekujete neočekivano...

Miloš Bojanić, Zadruga
Foto: Printscreen

Iako je od početka „Zadruge“ prošlo nešto više od mesec dana, produkcija najgledanijeg šou-programa već je diskvalifikovala četvoro učesnika.

Ali, kako tvrdi vizionar i numerolog Vlado Kečina, osim bekstva Filipa Mijatova i Ivana Gavrilovića, te diskvalifikacije Dražena Bakića i Jelene Krunić, još najmanje dvoje takmičara napustiće Šimanovce bez nagrade i bez honorara. Naime, Miloš Bojanić, najveći provokator u kući, svojim ponašanjem i taktikom izludeće i izbaciti mnoge takmičare, tvrdi Kečina.

- Miloš će diskvalifikovati Sašku Karan. On će je toliko provocirati i nervirati ponašanjem i rečima da to ona neće moći da izdrži. Biće svega, ali se neće dobro završiti - kaže Kečina za VIP i dodaje da ništa bolje neće proći ni Vladimir Tomović.

IMAO JE TEŠKU OPERACIJU Zoki Šumadinac otkrio da li se vraća u Zadrugu!

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović , Foto: Screenshot Dailymotion

- Vladimiru takođe stoji diskvalifikacija, ali u drugom poluvremenu rijaltija. Nažalost, istorija će se ponoviti i biće opet izbačen bez honorara i bez nagrade. Kažem nažalost, zato što on ima dobru energiju i dobar je igrač. Nije zao i odličan je za šou. Međutim, njega će isprovocirati dvoje zadrugara i sasvim je moguće da će Bojanić i njega napadati, ali je izvesnije da je reč o emotivnom paru. Toliko će ga izbaciti iz takta, da će on odreagovati onako kako ne bi smeo i to će ga koštati svega - kaže Kečina i dodaje da je Vladimiru takva sudbina prosto zapisana.

- On je uvek nadohvat ruke nečemu dobrom i to mu uvek izmiče. Kao da uhvati zvezdu i ona mu sklizne iz ruku i padne u blato - objašnjava vizionar.

Međutim, osim onih koji će se zbog vlastite nepromišljenosti naći s druge strane kapije, Kečina otkriva i ko bi od takmičara mogao da se visoko pozicioniranim u „Zadruzi“.

ČEKA GA PAKAO KAD IZAĐE! Gagi mirno spava u Zaduzi, a ni ne sluti šta mu se dešava napolju! Prava drama...

Dalila Dragojević
Foto: printscreen

- Ni Dalila ni Miljana neće pobediti, ali će biti visokoplasirane i dobiće velike nagrade. Osim njih, do kraja će doći i Lepi Mića, ali je on i dalje daleko od prvog mesta - kaže Kečina.

Za razliku od pomenutih, ima i zadrugara koje ne vidi u takmičenju.

- Zola je neko ko je potpuno nebitan za šou, za igru, za bilo šta. Baš kao i Filip Đukić. Njih ne vidim ni u finalu, ni u bilo kojoj priči vrednoj pomena - kaže Kečina za VIP.

UZEĆE JOJ NOVAC I PROGLASITI JE NESPOSOBNOM! Marija Kulić rešila da zagorča život Miljani jer nije otišla na abortus! Skovala tajni plan!

BONUS VIDEO

GLAMUROZNA PROSLAVA Pogledajte ko je sve bio na 12. rođendanu Alo! novina!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Terza
  18/10/2019 - 13:19
  Možda će se dogoditi, a možda i neće.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi