Dejan Dragojević
Screenshot Youtube
Dalila Dragojević

Screenshot Youtube

Dalila Dragojević , Foto: Screenshot Youtube

Sinoć se u prvi put u ovoj sezoni održala se emisija "Pitanja novinara",  a novinarku je zanimalo da joj Dalila Dragojević objasni odnos njenog muža Dejana Dragojevića i njegove majke Biljane koji je već godinama narušen.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Dalila je otkrila da je pokušala da ih pomiri upućujući poziv Biljani na Dejanov rođendan.

- Miljana me pitala da li sam se čula sa Biljanom. Ja sam joj rekla da ne želim da se mešam u taj odnos. Dejanova odluka je da ne budem deo toga. Muka mi je da budem centar te priče. Rekla sam da me to više ne zanima. Svakakvi naslovu su kružili, ne bih o tome. Slušala sam priče razne, govorili su kako ja tu manipulišem. Pravila sam mu rođendan, ona se javila preko njegovog oca i rekla da bi htela da pošalje poklon. Rekla sam Goranu da treba da dođe i da ću ja naš loš odnos ostavita po strani. Goran je posle rekao da joj je sve rekao, ali ona nije došla. Rekla je kako zida ogradu oko kuće i da mu šalje samo pozdrave. Nisam više želela da komentarišem. Javila se pre neki dan da nam poželi svu sreću u ''Zadruzi 3''. Ovi ljudi ovde su bili svedoci da ju je najviše ukanalila devojka koju je ona dizala u nebesa. Tu je bio i David, izvinio se, prihvatili smo. Zamerila sam mu što je ostavio Aleksandru na onakav način. Zamerila sam mu to što nije rekao Dejanu da su glumili trudnoću - detaljno je govorila Dalila, a onda se oglasio Dejan koji je rekao da se sa bratom Davidom nije brzo pomirio. Taj razgovor obavljen je daleko od očiju javnosti, a proces je trajao, jer njih dvojica dugo uopšte nisu bili ni u kontaktu. "Zadruga 2" je, kaže, imala dva poluvremena - kad je bio s Aleksandrom, i kad su raskinuli, pa više nije pričao loše ni o njemu.

Dejan Dragojević

Screenshot Youtube

Dejan Dragojević, Foto: Screenshot Youtube

- Meni je bilo krivo. To je jako tužna situacija. Kad jedna mama može da dođe ovde na slavu i donese njemu sve, meni dve godine na rođendan nije došla. Nije me pitala da li imam da jedem, ništa... svi ovde pričaju - velike mame, mama ovo, mama je svetinja, svi žive na maminom novčaniku! Mene mama dve godine nije pitala je l imam za 'leba, niti da l imam da platim struju. Ja sam napravio kuću sa svojom suprugom, imamo auto, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, treniram, bavim se... normalnim životom! I moja supruga isto. I da ne budemo prihvaćeni?! Da bude prihvaćeno neko dete i neka devojka koja iza sebe vuče takve repove da ne može da je opere ni Dunav, ni Sava, ni Tisa. Dve godine ne može niko da dođe kod mene, a onda kad treba za rijaliti svi su dobri! Onda se slika šta se nosi na slavu", pričao je i plakao on, pa otkrio da mu se Biljana tek pred "Zadrugu" javila, što mu nimalo nije prijalo.

Dejan Dragojević

Screenshot Youtube

Dejan Dragojević, Foto: Screenshot Youtube

- Biljana se brinula o Aleksandri i njenom detetu, nije se pitala za mene. Sad kad smo krenuli u Šimanovce, niko mi nije došao da se pozdrave sa mnom. Ja ću da se borim kroz život i to je to. Ona se meni javlja pred Zadrugu 3, to je sve ciljano. Znam njene namere - pričao je kroz suze Dejan.

Potresan govor o majci Biljani rasplakao je, pre svega, njegovu surpugu Dalilu, koja tačno zna kroz šta je on sve prošao.

Dalila Dragojević

Screenshot Youtube

Dalila Dragojević , Foto: Screenshot Youtube

Pogledajte BONUS video:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Komentari (3)

m

08.09.2019 14:47

Foliranti neviđeni.

m

08.09.2019 15:28

Za trudnoću znali to se vidi na jednom roditeljskom kada DALILA kaže Biljani da se ne sekira. Hepy da bi optužio Aleksandru da je prihvatila glumu taj snimak nikada nije obelodanila. Može da se vidi razlika u ponašanju Dalilinog kada je priča bila o trudnoći i kad je navodno Aleksandra imala spontani.

m

08.09.2019 15:34

Što se tiče repova njegova žena ima više repova od svih devojaka u zadruzi. Mlađu je napadala da je morao da zamoli fanove da ga ne glasaju jer nije mogao da se od nje odbrani. Kada je Mlađa izašao ona ga dozivala svakog dana dok nije došao Dejan u upoznajte parove i rekla uvedite mi ovog. Tako je počelo.