Zadruga 3
PrintScreen
Zadruga 3

PrintScreen

Foto: PrintScreen

Marko Đedović je pričao sa zadrugarima Lazarom Čolićem Zolom, Lepim Mićom i Borom Santanom o tome kako ga je Miljana Kulić stalno zvala da piše priče o njoj.

PROČITAJTE JOŠ:

"Mićo, ide Klara sa njom i zove me na telefon, kako ih Siniša maltretira, nju, Mariju, to je ispovest čitavog života, 30 minuta traje, sve snimljeno, i ja joj kažem ne mogu bez dokaza, pričala je da ju je Vlada jurio da je je*e na moru, kako je muvao, to je klasična laž." , pričao je Đedović. 

"Ja sam joj rekao da ne mogu da pišem bez dokaza, moraš mi poslati zapisnike neke i slike ispred SUP-a, Mićo, ona je frizuru namestila i pozirala sa Željkom ispred SUP-a, Klara je slikala, sve sa njenog Vajbera mi je poslato, njen broj, slikala u SUP-u izjave, prijavila oca za nasilje. "Molim te daj mi naslovnu stranu", ja sam joj rekao da o naslovnoj strani odlučuju urednici, a ne ja, ali moram da imam dokaze za to, tekst mora da bude tačan, ja neću, bre, da se vučem po sudovima, sa budalama" , priča dalje novinar, dok ga Zola i Lepi Mića nemo slušaju.

Zadruga 3

PrintScreen

Foto: PrintScreen

"Ona meni sve to lepo pošalje, ja odmah paf, prenesu sve kolege, svi prenesu moj tekst, njemu 48 sati zabrane prilaska, ona uveče izbacuje stori sa tatom iz kuće, prošlo 5 sati, i ona kaže da se pomirila sa tatom, da je preterala, pošto je već poslala dokaze" , kaže Marko i dodaje da je objavio i izjavu dadilje i da su je Kulići zbog te objave optužili da je ukrala zlato iz kuće.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

BONUS VIDEO

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!