Dalila Dragojević
Printscreen/Instagram
Dalila Dragojević

Printscreen/Instagram

Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Instagram

Pobednica 5. sezone rijalitija Parovi i buduća učesnica Zadruge 3 Dalila Dragojević je danas proslavila svoj 26. rođendan. Dalila je potpisala ugovor za novu sezonu Zadruge kada je imala 25 godina, a rijaliti planira da napusti tek nakon što napuni 27 godina.

Čestitke i poklone je dobila sa svih krajeva sveta, a ona nije krila sreću koju oseća te je napisala poruku na svojim društvenim mrežama i šta tačno želi za svoj rođendan.

PROČITAJTE JOŠ:

- Eh, kada se samo setim kada sam volela kao mala da slažem za godine! Pitaju me tako: “Malena, koliko ti imaš godina”, a ja kažem “12 i po”, “13 i po”, uvek je bilo nekako tih pola! Želela sam da budem starija po svaku cenu. Bogami, sada, kako vidim ovih 26, i nije mi baš dobro! Onda se setim da sam postigla mnogo toga... Prvenstveno, upoznala i započela život sa osobom koja je baš taj život! Ako me pitate šta mi treba? Ne treba mi ništa osim zdravlja i ljudi koji me vole i koje volim... Čuvaj mi ih Bože i sada i svih sledećih godina. Sve ostalo će doći baš onda kada ti budeš naredio.

Dalila Dragojević

Printscreen/Instagram

Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Instagram

Nije ni izostala poruka od buduće jetrve koja joj je poručila: "Najlepša, evo i ovde da čestitam. Sve najlepše, ljubavi! Srećan rođendanko"

Dalilu ćemo za 3. dana imati priliku da pratimo na ružičastoj televiziji  u pomenutom rijalitiju. 

Dalila i Dejan uslikani ispred Pinka! Otišli da potpišu ugovor za Zadrugu 3, pa doživeli strašan peh nasred ulice!

AUTOR: G. Todorović/I. Mikić DATUM I VREME: 26.08.2019. 20:19 - 26.08.2019. 21:56 Ovome se nije nadala. Dalila i Dejan Dragojević, Foto: Alo!/Goran Todorović Mesecima unazad se spekulislao da će Dalila i Dejan Dragojević postati učesnici nove sezone rijalitija Zadruga. OTKRIVENA POZADINA! Evo zašto se Dalila pomirila sa Davidom i Anom Korać!

BONUS VIDEO:

Dalila otkrila sve: David je molio Dejana da se pomire!

 

Komentari (1)

kdkd

03.09.2019 20:46

Pih, kako je odvratna, fuj!!!