Dalila Dragojević
Screenshot Youtube
Dalila Dragojević

Screenshoot Youtube

Dalila Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Treća sezona rijalitija "Zadruga" tek što je počela, a velika drama se već zakuvala u Šimanovcima. Dalila i Dejan su na samom startu imali nesuglasice oko određenih stvari koje kako zadrugarka kaže nije produkcija ispoštovala!

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Pre ulaska smo pričali sa ljudima iz produkcije da imamo zajednički krevet, što su nam rekli. Trebalo je i naš pas Tedi da uđe i da kreveta bude kućica za njega. Tedija nismo poveli iz hiljadu razloga. Neki od njih su to što je on jako mali pasi i ne bih volela da ga neko slučajno ili namerno zgazi. Ne znam kome šta može da padne na pamet da mu baci nešto pokvareno da ga otruje, svakakvih ljudi tamo ima. Mislim da mi taj stres dodatno ne treba zato mislim da je najbolje da ga čuva moj tata. Naravno jako će mi faliti i iskreno se nadam kada budu bile posete porodica za Novu godinu da će i Tedi ući da ga vidim - rekla je Dalila za "Alo.rs".

Dalila Dragojević

Printscreen/Instagram

Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, Dalila je bila jako ljuta zbog prozivki što dolazi iz drugog rijalitija, te i da je spremna da napusti Imaginarijum zbog tih prozivki. 

- U prethodnim sezonama, da svakom ko je došao iz "Parova" kažu "idi tamo u onu rupu", tako da ako smo mi ti koji smo došli iz rupe, onda možemo automatski da napustimo "Zadrugu". 

Šta nam je Dalila još otkrila, pogledajte u video prilogu: