Dalila Dragojević
E-Stock / Momir Čubrilović
Dalila Dragojević

E-Stock / Momir Čubrilović

Foto: E-Stock / Momir Čubrilović

U toku radio emisija "Amnezija" Nikola Orozović je podelio sa gledaocima i ukućanima svoje neprijatno iskustvo iz Amerike! Dalila Dragojević je upala u studio dok je Nikola prepričavao anegdotu i demantovala njegovu priču!

PROČITAJTE JOŠ:

- Do mene su došle informacije da sam bio sa Marijanom, to sam demantovao, stiglo je neko pismo u kome piše da je seks bio odličan, i rečeno je da sam imao seks, ali do toga nije došlo. Ja sam pričao jedan od svojih najvećih seksualnih blamova, radio sam u klubu, upoznao sam jednu devojku, viđali smo se u klubu, tad smo započeli vezu, pre putovanja zvala me je da dođem kod nje kući, bili smo ispred kuće, vratio sam se na posao, nakon toga sam opet otišao kod nje - rekao je Nikola.

- On je sve slagao, tamo nije bilo devojaka u kući, to je laž. U Americi je jeo samo brzu hranu, otišao je do MC drive i poručio "Happy milf" umesto "Happy meal" - demantovala je Dalila Nikolinu priču.

zadruga

printscreen

Foto: printscreen

Nikola Orozović je i dalje poricao Dalilinu verziju priče, i držao se svoje. Naime, njega su policajci u Americi polunagog uhvatili u vrućoj akciji na ulici!

BONUS VIDEO:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!