Dalila Dragojević
Screenshot Youtube
zadruga

printscreen

zadruga, Foto: printscreen

Sinoć je u Zadruzi nastao žestoki sukob između Miljane Kulić i Dalile Dragojević, nakon što je pušten klip na kojem se vidi kako Milica Kemez plače jer je Dalila rekla da je njena priča o tužnom detinjstvu izmišljena.

Miljana je optužila Dalilu da želi da se reši Milice jer bi ona mogla biti favorit za pobedu.

Njih dve su ušle u bučnu raspravu, a Miljana je udarila Dalilu u jednom momentu. Ona joj je prišla i demonstrirala kako bi izgledalo da ona njoj maše prstom ispred nosa, a onda je Dalilu dočekala nespremunu i udarila joj šamar.

PROČITAJTE JOŠ:

Dalila je odmah tražila da prokukcija reaguje, ali do toga nije došlo. Nakon svega su Dalila i Dejan izašli napolje, a Marija i Miljana su ih pratile. Marija je čak pokušala da isprovocira Dalilu tako što je pomenula njenu majku, koje se navodno odrekla.

Svađa se nastavila i pale su teške reči, a onda je Dalila razočarana u produkciju rekla da ljudi kao što je Miljana ne treba da borave u rijalitiju i da ne može da veruje da niko nije reagovao zbog ovog udarca.

- Bolesnice, ne mogu da me gledaju očima. Uvedu ovde fizičku bolesnicu, udarila me ovde, dokle se prave ludi svi, niko ne vidi da me udarila, odavde treba izaći. Videli ste svi da me udarila, što bi bili u rijalitiju u kojem niko ne reaguje. Sinoć je i Dejana ovaj udario, pa niko ništa - vikala je Dalila.

Podsetimo, Dalila je i juče plakala i tražila da ide kući, a sve to dovodi u pitanje njen dalji angažam u rijalitiju. 

Dalila zajahala Dejana pred svima! Uvijala gu*om, on se uzbudio, pa sve vreme radio ovo! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 14:10 Vrelo! zadruga, Foto: printscreen U toku dana je Veliki šef pustio zadrugarima pesme Maje Berović kako bi ih razbudio. Međutim, kadar koji je sve iznenadio ticao se Dalile Dragojević i njenog supruga Dejana. Dok su pesme išle, Dalila je sedela na stomak svom suprugu i uvijala telo.

 

 

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić otkrila zbog čega se pomirila sa Zolom!

 

Komentari (1)

ljupka

23.09.2019 16:47

Izbacite nasilne osobe.