Luna Đogani
E-stock
Luna Đogani

E-stock

Foto: E-stock

Luna Đogani kročila je na luksuzno imanje u Šimanovcima šestog septembra 2017. godine i tada se njen život promenio iz korena.

Luna Đogani

E-stock

Foto: E-stock

Tadašnja modna blogerka, a današnja pevačica uplovila je u vezu sa oženjenim cimerom Slobodanom Radanovićem.

Lunina i Slobina ljubav bila je glavna tema svih medija, a drama je pojčana kada je u "Zadrugu" ušla pevačeva, tada još zakonita, supruga Kristina Kija Kockar.

Kija, Luna, Sloba

E-stock

Foto: E-stock

Veza Đoganijeve i Slobodana imala je svoje uspone i padove, ali ipak je okončana pred kraj prve sezone popularnog TV formata.

Kija je odnela pobedu u "Zadruzi 1", a Luna je bila drugoplasirana, a nakon toga zajedno sa svojom porodicom izložena stubu srama zbog veze sa oženjenim muškarcem.

Luna Đogani

E-stock

Foto: E-stock

Kćerka poznatog para Gagija Đoganija i Anabele Atijas rešila je da se ponovo takmiči, pa se opet useli u luksuzno zdanje u Šimanovcima.

Luna je u "Zadruzi 2" uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem, a njihova veza bila je prepuna raskida i nesuglasica. Poslednji prekid emotivne relacije između dvoje zadrugara odigrao se pred finale druge sezone popularnog TV formata u kom je mlada pevačica, konačno, odnela pobedu.

Luna Đogani

E-stock

 Foto: E-stock

Sve je slutilo na to da će životna drama najpoznatije rijaliti-učesnice na ovim prostorima se privesti kraju, a njena pevačka karijera krenuti uzlaznom linijom. Međutim, Đoganijeva je ponovo ušla u popularni TV format, ali ne kao takmičarka, već kao gost.

Prepuna vedrine i optimizma, za pozamašni honorar, Luna je zasigurno smatrala ovo kao dobar potez. Ali, sa ulaskom njene majke Anabele Atijas u "Zadrugu 3", Đoganijeva dvadeset i četiri časa, pred budnim okom kamera, preživljava momente poput junakinja tragičnih drama.

Luna i Marko

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Porodične svađe su ekstremne i do sada neviđene na TV ekranima, bilo da se radi o njenim razvedenim roditeljima ili raspravama i neretkim fizičkim okršajima njene majke i njenog emotivnog partnera Marka Miljkovića.

Milionski auditorijum posmatra tešku sudbinu ove mlade devojke. Upiru se prsti i traže se krivci, a na vama je da odlučite.

Gagi, Anabela, Luna

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

Da li odluku produkcije "Zadruge" treba preinačiti? Da li je Lunina životna drama zaslužuje takmičarski karakter? Vi odlučujete:

Da li Luna Đogani treba da postane ravnopravni učesnik "Zadruge 3" i takmiči se za glavnu nagradu i pobedu?

 

 

 

Komentari (1)

Laza

05.04.2020 13:07

Ona treba momentalno na psihijatriju.