"MOJU ŽENU SI NAŠLA DA ZAVODIŠ" Ćubela jedva izvukla živu glavu! Namamio je da dođe, pa dobro izbatinjao!

Bez milosti.

Suzana Ćubela
Foto: Screenshoot/Youtube

Suzana Ćubela je svojevremeno odlepila za udatom ženom, zbog koje umalo nije stradala. Bivša rukometašica nikada nije krila da je zainteresovana za isti pol, te da su upravo žene njena slabost i mana.

Aktuelna zadrugarka predstavila se publici u prilično smelom izdanju, pa su mnogi bili u zabludi da li je u pitanju muškarac ili žena. Ova Valjevka, koja ima 34 godine, u svom rodnom mestu je ostala upamćena kao srčana i veoma emotivna, ali često nerealna kada je izbor partnerki u pitanju.

- Suzana je uvek imala lepe devojke, one za kojima se okretao ceo grad. Nikome nije bilo jasno šta vide na njoj i zašto su se odlučile baš za nju jer ona nije lepa, nije ni zgodna, a mnogima je iritantna baš zbog svog imidža i ponašanja. Iako je uvek bila sa mladim i slobodnim devojkama, Ćubela je pre nekoliko godina odlepila za ženom koja je bila udata. Ma to je bilo fatalno po nju - kaže odlično obavešten izvor.

SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU REM strogo kažnjava Hepi! Evo šta čeka Parove zbog oralnog zadovoljavanja uživo!

Suzana Ćubela
Foto: Screenshoot/Youtube

Kako dalje navodi sagovornik, njih dve su se upoznale na jednom prijemu i Suzana je odmah znala da je to ljubav na prvi pogled. Isto veče je počela da je spopada i navaljuje na nju, iako nije znala ništa o njoj. Rizikovala je, nije joj odolela. Njena izabranica se prvo opirala jer nije bila gej seksualnog opredeljenja i nikada nije imala ništa sa ženama. Međutim, Ćubela je bila toliko uporna i navalentna da nije bilo šanse da ne padne na njene napade i agresivne poruke koje joj je slala.

Malo pomalo i Ćubela je lagano počela da ostvaruje svoj cilj. Udata žena je počela da pada na njen šarm, ali i na njenu pažnju, kao i na poklone koje joj je rukometašica darivala. Iako je znala da je udata, mislila je da njen muž nikada neće otkriti šta mu žena radi iza leđa, da ima devojku sa kojom se švaleriše. Ipak, jednog dana je primetio da se nešto čudno dešava sa njegovom ženom, počeo da joj pretura po stvarima i telefonu i saznao šokantnu istinu. Poludeo je i smislio kako da naudi Ćubeli - tvrdi izvor.

NE DA IM SE! Perućica i Katarina ostali bez medenog meseca! Sve pomerili zbog jedne stvari

Suzana Ćubela
Foto: printscreen

Snežanu je, kako saznajemo, pozvao preko ženinog telefona kod njih u stan, uz poruku da je sama i da joj muž nije kod kuće. Ćubela je došla, a tamo je čekao razjareni muž.

- Mamu ti je*em lezbijsku, našla si moju ženu da zavodiš. Ku*vo bolesna, sad ću ti je*ati mater - vikao je muž. Kako su nam potvrdili saradnici, usledili su haos i tuča! Ćubela se navodno tukla kao muškarac i muž njene devojke je zadobio opasne povrede.

Pobegla je iz stana sva krvava i pocepana, a na svoju ljubav je zaboravila istog momenta.

"Slušaj ti, ženetino, sedi dole kad ja kažem!" Saše Popović urlao na Viki Miljković! Ovakve uvrede Zvezde Granda ne pamte!

BONUS VIDEO:

Miljana neće roditi bebu?! Zola je prevario, sve je bio deo njegovog plana?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi