Nadežda Biljić, Ćubela
Printscreen
Suzana Ćubela

printscreen

Foto: printscreen

Suzana Ćubela imala je seks sa Nadeždom Biljić u momentu kada su obe bile pijane.

PROČITAJTE JOŠ:

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" na TV Pink nikada nije krila da je gej i da je privlače žene. Bivša rukometašica rodom je iz Valjeva, baš kao i folk pevačica Nadežda Biljić, koja je takođe učestvovala u istom rijaliti-formatu nekoliko puta. Njih dve iza sebe imaju momente kojih ni jedna ni druga ne žele da se sećaju, ali je Ćubela sve ispričala dobrom prijatelju, a on je ovu tajnu ipak otkrio.

"Suzana je bila poznata po tome da je muvala svako žensko u rodnom gradu koje joj se dopalo. Imala je mnogo drugarica, ali njih nije muvala niti ih gledala seksualno, već je prema njima imala zaštitnički stav i čuvala ih je od udvarača i napadnih momaka. Među njenim drugaricama bila je i Nadežda Biljić, tada mlada učesnica "Zvezda Granda", popularna i atraktivna. Svi su želeli da budu u njenom društvu, ali ona je verovala samo Ćubeli jer su se znale još iz školskih dana. Kako je oduvek volela da pije i da uživa u litrama alkohola, Nadežda je jedino sa Suzanom mogla da se upusti u takve avanture. Jedna takva noć desila se iznenada, obe su bile spontane, Nadežda je došla kod svoje zemljakinje kako bi se spremile za izlazak u grad", počinje priču izvor blizak rukometašici koja ovu tajnu krije kao zmija noge.

Nadežda Biljić

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

"Mešale su vodku i rakiju, smejale se i bilo im je veoma lepo. Kako je veče odmicalo, postajale su sve pijanije i opuštenije. Nadežda je jednog momenta sela Suzani u krilo kako bi promenila pesmu na kompjuteru. Blizina i alkohol su učinili svoje i između njih dve je sevnula varnica. Suzana i Nadežda su počele da se žvalave, da se vataju i svlače jedna drugu. Završile su u krevetu, gde su se strasti rasplamsale još više. Vatačina je potrajala do jutra i obe su uživale. Kada su se probudile jedna pored druge bez odeće, nastao je haos i panika. Nadežda je bila van sebe. Počela je da plače, da se hvata za glavu. Suzana je takođe bila izgubljena. Dogovorile su se da nikome neće pričati šta se desilo tokom pijane noći i obe su rešile da zaborave na se*s koji se desio", završava izvor rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ:

Suzana Ćubela je u Zadruzi pred milionskim auditorijumom indirektno priznala da je bila sa pevačicom, ali nije želela da je imenuje:

"Istina je da sam bila sa osobom sa estrade, ali ne želim da otkrivam o kome se radi. Čim je estrada, znate da tamo prednjače pevačice", priznala je Suzana tokom jednog od izlaganja pred kamerama TV Pinka, dok Nadžda nije bila rada da komentariše ove navode.

Suzana Ćubela

Screenshoot/Youtube

Foto: Screenshoot/Youtube

BONUS VIDEO

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!