Vladimir Tomović
Screenshoot Youtube
Vladimir Tomović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Velelepno imanje u Šimanovcima postalo je bogatije za čak dva nova zadrugara, a u pitanju su: Zorica Marković i Mensur Aljanpašić.

Na samom početku razgovora novi zadrugar otrkio nešto više o sebi, a potom ispričao šta misli o Dragani Mitar koja je zaludela Edisa Fetića i Vladimira Tomovića.

Mensur Aljanpašić

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Imam 23 godine, Dragana je manipulatorka, ona igra igricu. Mislim da i te kako zna šta radi, a vreme će da pokaže. Smatram da je to inteligentno, ali to je samo moje mišljenje.

Na pitanje da li će se Stefan Karić obradovati kada ga ugleda na vratima Bele kuće, odgovorio je:

- Iva je moja favoritkinja kada su u pitanju simpatije prema devojkama iz Bele kuće. Svaka devojka je lepa tamo na svoj način, ali moj tip devojke su Mina Vrbaški i Iva, ali ukoliko bi trebalo da biram, definitivno Iva - rekao je Mensur, ali i dodao da odlično poznaje Vladimira Tomovića.

Mensur Aljanpašić

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

 - Ne govorim sa Vladimirom, ali znam ga dobro - bio je škrt na rečima Mensur pred televizijskim kamerama. Međutim, novi zadrugar ispričao je mračne detalje iz prošlosti svog zemljaka samo za Alo.rs.

Naime, po tvrdnjama Aljanpašića, Tomović je zavodio maloletnice, a pored toga je progovorio je o spekulacijama da je Vladimir homoseksualac.

Pogledajte:

Naš novinar je kao i svakog puta nosio garderobu koju je za njega omogućio butik Fashion Room Beogard koji se nalazi u Belvilu u ulici Julija Gagarina 14i u zgradi Mimmoza lokal 11. Stilisti koji rade u pomenutom butiku svaki put odaberu najbolju kombinaciju za našeg novinara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fashion Room Beogard (@fashion_room_beogard) on Dec 22, 2019 at 4:10am PST