"PROGONIO ME GODINAMA... ŽAO MI JE U ŠTA SE PRETVORIO" Čovek koji je sekirom nasrnuo na goste kafića u Čačku je bivši dečko Jelene Krunić! (FOTO)

"Ja sam u šoku!"

Jelena Krunić
Jelena Krunić, Foto: Screenshot Youtube

Nedavno je odjeknula vest o navodnom psihičkom bolesniku, koji je u Čačku uleteo u kafić u centru grada, mahajući sekirom, te je tom prilikom naneo lakše telesne povrede nekoliko ljudi, koji su se zadesili na tom mestu.

Jelena Krunić
Jelena Krunić, Foto: Printscreen

Nakon te objave, oglasila se bivša zadrugarka Jelena Krunić, koja je na svom Instagram profilu izjavila da je taj čovek zapravo njen bivši momak, te da je i nju maltretirao, obzirom da je bila sa njim tri godine:

- Inače, to je bio moj prvi dečko od osamnaeste do dvadesetprve godine, koji me je progonio još godinama, i o kome sam vam takođe pričala na Jutjubu. Mladen Marinković. Zvani Đondra. Žao mi je u šta se pretvorio, sestra mu je skoro poginula, a ja sam htela da idem na sahranu, jer sam je videla par dana pre toga. Zamislite da sam otišla... Žao mi je ako je neko nastradao u ovome svemu, ali ja sam u šoku - napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

Jelena Krunić
Jelena Krunić, Foto: Instagram/Printscreen

Vest, o drami u Čačku, pogledajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Verona
  25/02/2020 - 18:02
  naSEKIRALa ga Krunićeva
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi