Ivana Krunić, Bane Čolak
YouTube/printscreen
Ivana Krunić, Bane Čolak

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Mirko Gavrić i Ivana Kruinić imali su jake razloge za povratak, a ono što su svi čekali jeste da vide reakciju Baneta Čolaka kada se Ivana pojavi u Zadruzi. Podsetimo, Ivana i Bane su bili u vezi sve do njenog izlaska iz "Zadruge", a iako je delovalo da će ga čekati, posle samo sedam dana Ivana je u video-pozivu ostavila Baneta. 

Ivana Krunić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

 

Nakon emisije "Pitanje novinara" oglasila se i majka Baneta Čolaka, koja je imala jasan stav o svojoj nesuđenoj snajki, a svom sinu je poručila da se nada da on neće ponovo nasesti na Ivanine reči.

Bane Čolak

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Drago mi je što je Ivana ušla, mada me buni činjenica da se ponovo oglušila o roditeljski savet da rijaliti ne može ništa dobro da joj donese. Zašto im ponovo tera inat, nije mi jasno. Nadam se da će Bane uspeti, mada je već jako umoran, da se izdigne iznad situacije i ne dozvoli sebi da joj ponovo poveruje, ako ikada dođe do razgovora. Neprijatno mi je što su sve druge devojke, Dragana, Luna, Mina procvetale pored svojih partnera, a moj sin, kako Ivana kaže, je delovao toksično na nju. Bane je, nadam se, naučio lekciju. Pod tom lipom 'lada nema. Ivani želim sreću u rijalitiju i da se visoko kotira - poručila je Jasmina.