SKANDAL U BELOJ KUĆI! Bora Santana ima eksplicitan snimak na kom ora*no zadovoljava muškarce?! Video nadzor u kući ga zabeležio?! (VIDEO)

Pitanja gledalaca napravila haos u Beloj kući.

Bora Santana
Foto: YouTube/Printscreen

U Beloj kući su danas na rasporedu bila pitanja gledalaca. Jedno je, naime, doprinelo novom skandalu.

Pitanje gledalaca bilo je postavljeno za Ninu Babić, a bilo je vezano za ljubomoru prema Milici Kemez i rečima da je na vreme trebalo da umiri Boru Santanu sa kojim je u vezi.

Nina
Foto: YouTube/Printscreen

Zbog ovog pitanja uključio se i Mirko Gavrić, koji je sa Borom imao žestok okršaj pre samo nekoliko noći, tokom koje su jedan drugom poručili teške reči.

- Baš je obrnuto, ja sam Mlađi baš govorila o tome. A ne da mi se psuje mrtva majka, nisam kao Bora, ja nikada nikome nisam ospovala, niti imam sestru, niti brata. Niti to imam u navici. Mislim da je ona trebalo da ga urazumi - izjavila je Nina, pa ju je Bora prekinuo.

- Sprčena je, kao tetka, pogledaj joj vrat. Oni namerno mešaju Milicu, da bi me povredili, da bi se oni digli na taj način, to je uradio i buljavko Mirko, ova mala babetina, ima 20 godina, a pogledajte kako izgleda. Neka stane Zorica sa strane, pogledaj ti kako ovo izgleda - uzvratio joj je Bora.

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen

- Da li je istina da si suflirala Bori dok se svađao sa mnom? Ja sam video u nekoliko navrata, pa mi je i par ljudi potvrdilo - upitao je Mirko.

- Mirko, ti si rekao da imaš snimak kako ja oralno zadovoljam muškarce? - rekao je Bora.

- Ne, ja sam rekao da je moj stan pod video nadzorom - tvrdio je Gavrić.

Mirko Gavrić
Foto: YouTube/Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi